Snel en goed

Laatste keer doos niet goed dicht getapet er zaten 2 gaten in en de ladegeleiders kon je er zo uit pakken echter alles was nog compleet. groet, Frits

Goede prijs en snel

Makkelijk besteld via de website en snel geleverd.

Topkwaliteit zéér snel geleverd

Vandaag besteld ,en morgen in huis.Zéér degelijke laderails van goede kwaliteit.

Goede webshop

Vrijdag besteld en dinsdag al in huis.

Geweldig product

Duidelijke site correcte en fijne afhandeling

Komen afspraken na en prettige afhandeling en perfecte berichtgeving

Snelheid en goede overzichtelijk website.

Vandaag besteld, volgende dag binnen.

Scherpe prijs. Op tijd geleverd. Goede kwaliteit

Prima materiaal en op tijd geleverd.

Werkt goed en snel bezorgd

Wordt niet op tijd geleverd, verkeerde transporteur Dpd!

Zie boven

Snelle levering, prima geleiders

Geleiders volgende dag al geleverd en van goede kwaliteit. Helaas telefonisch moeilijk bereikbaar, maar prima geholpen via de mail.

Duidelijk site, vind alle info terug over wat je nodig hebt. Kwaliteits producten

uitstekend

kan niet beter.

Goed en duidelijk geregeld

Een goede en duidelijke website voor iedereen toegankelijk en de betaling ook goed geregeld ook de verzending is goed te volgen via de mail en een snelle levering

Mooie geleiders voor een mooie prijs!!

De zoektocht duurde niet lang! Goeie en betaalbare geleiders die ook nog snel geleverd worden.. deze waren voor de lades van de Lego kast dus de kids zijn helemaal happy! Op naar het volgende project!!

Alles correct en op tijd geleverd

Geen probleem alles correct

Snelle perfecte levering

Ik kwam op jullie goed te lezen site waaar ik het product makkelijk vond.

Goed materiaal

6 kleine scharniertjes besteld, waren in brievenbusformaat verpakt, maar moest toch 6 euro verzendkosten betalen.

Goede service.

1 nieuw scharnier functioneerde niet. Er wordt meteen een nieuwe opgestuurd.

Perfect materiaal

Push to open lade geleiders gekocht. Prima materiaal. De geleiders leiden mooi. Erg tevreden over!

Voordelig en snel

Mijn bestelling werd super snel geleverd, prima kwaliteit en zeer goed betaalbaar

Gewoon geleverd

Goede kwaliteit voor weinig

Alles zeer goed geregeld

Besteld.betaald en geleverd prima

Snel gevonden wat ik zocht, tegen een goede prijs. Zeer snelle levering en product is ook netjes en goed verpakt, klasse en tot de volgende bestelling.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel