Snel geleverd en alles OK!

Prima service. een echte aanbeveling.

Alles is in orde

Alles is in orde

Snelle levering en goed product

Softclose bodem ladegeleiders gekocht voor zelfgemaakt badkamermeubel. Prachtig onzichtbaar zijn ze, precies zoals gehoopt.

Prima levering, snel, goed verpakt en goede kwaliteit van de materialen

Goed en.... minder goed...

De twee bestellingen die ik via de website plaatste zijn vlot verwerkt, verpakking en levering waren goed en snel. Echter bij mijn eerste bestelling had ik een foutje gemaakt en het verkeerde model van ladegeleider besteld. Ik heb dit dezelfde dag binnen het half uur na bestelling per mail ([email protected] ) gemeld met de vraag om het correcte onderdeel welke de zelfde prijs heeft te leveren. Tot op heden (1 week later) heb ik hierop nog geen enige reactie mogen ontvangen... de service is dan toch niet zo goed? Groeten, Benny

Snelle en correcte levering van bestelling.

Mooie handvaten voor keukenkastjes. Goede kwaliteit voor een prima prijs. Snelle levering.

Stipt en correct geleverd, proficiat!

Uw zaak heeft een ruime keuze aan meubelbeslag. De bestelling en de levering verliepen vlot en stipt. Nu nog hopen dat de kwaliteit van het gekochte materiaal even goed zal zijn. In elk geval voor herhaling vatbaar.

Geen levering

Geen levering

Super bedrijf

Snelle levering en goede kwaliteit voor een super prijs

Zo hoort het

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij Meubelbeslag Center. Ik ben tevreden over alles; de website, de snelheid van afhandelen en het aan huis leveren. Ook de prijs viel mee. Alles is verlopen zoals gehoopt.

Snel volgens afspraak

Duidelijke site, snel geleverd

Prima kwaliteit

Uitstekend materiaal en prima leveringstijd

correcte en vlotte levering

vriendelijk personeel

perfecte service

perfecte en snelle service

Goed en snel

Heb het netjes binnen gekregen, alles was na behoren en goed kosten voor wat je krijgt!

Zwaar onder indruk van kwaliteit

Ik heb laderails (softclose) besteld...gezien de scherpe prijs was ik wat angstig om de kwaliteit. Maar ik ben echt onder de indruk! Laat nu enthousiast aan al mijn vrienden zien hoe lekker mijn lades 'glijden'. Top!

Duidelijke informatie en leveren volgens afspraak

Op de website is het zoeken gemakkelijk, de productinformatie is helder en het bestellen eenvoudig. De levering is snel, zoals aangegeven bij de producten

Goed advies en snelle levering.

Prima kwaliteit

snel en goed

snel en goed

uitermade tevreden met het verloop.

De bestelling werd correct en uitstekend volgens de tijdaanduiding van levering uitgevoerd en het produkt voldeed geheel aan de verwachting.

Geweldige kwaliteit voor weinig !!

Verzending was dik in orde Producten zijn van hoogwaardige kwaliteit !

Goede kwaliteit en super snelle levering

Snelle en correcte levering!!

Beste, ik heb enkel een vraag over hoe kan ik juist weten als ik bv een ladegeleiding van draagkracht 45kg bestel en er een geleverd wordt van vb 35kg........!? op de leverbon staat wel vermeld 45kg maar........? Of is er duidelijk een verschil merkbaar tussen 45 en 35kg? Alvast dank voor enige reaktie Mvgr. J-P

Prima betrouwbare service.

Ok