Prima betrouwbare service.

Ok

Zeer snelle en perfecte levering.

Zeer te vreten

snelle levering, zeer goed materiaal

Een shop zoals het hoort

Snelle levering, goederen zoals beschreven. Prima prijs / kwaliteit.

Hoog kwaliteit producten en goede en snelle service!

Hoog kwaliteit producten en goede en snelle service!

Ben tevreden goeie prijs en kwaliteit

Alleen beetje jammer van de bezorger geleverd bij de buren maar geen briefje in de bus gedaan

Een goede website snel geleverd gewoon top

Van bestelling tot levering perfect

ik kan alleen maar zeggen dat van de moment van mijn bestelling tot de levering alles perfect verlopen is. Je kan alles opzoeken en volgen noden en daarna betalen en thuis of op ander afleveradres ontvangen.

Alles netjes en optijd geleverd

Het was netjes de volgende dag geleverd

Top echte aanrader

Fijne website. Super groot assortiment en volgende dag waren de spullen al in huis. Netjes verpakt ook.

vlot compleet en snel

vlot compleet en snel

Snel geleverd degelijk materiaal

Altijd op tijd en nooit problemen

Goed service en telefonisch wordt je vriendelijk en snel geholpen

Heel nette firma!

Heel nette firma: Ik had bepaalde stalen hoekjes besteld, maar andere (afwijkende) geleverd gekregen (waarschijnlijk door een foutje van een toeleverancier). Na 1 mail van mij meteen geld terug en excuses ontvangen. Top ! Hier durf ik gerust weer te bestellen.

Prima bedrijf

Goede service, goede prijs.

sehr schlecht / aber nicht mit ihrer Firma

Die bestellten Scharniere sind bis heute nicht bei mir eingetroffen. Der Fahrer war an der Haustür und war zu bequem ( oder ? ) zu schellen, obwohl wir zu Hause waren. Ein Zettel lag im Briefkasten, dem wir aber NICHTS entnehmen konnten. Von dpd kam ein Mail ,dass wir das Paket in Mamelis 1 in Lemiers abholen könnten Ich habe die Scharniere nach / Prins W.A. Plein 81 in 6291GZ VAALS bestellt und nicht nach Lemiers. Z.Zt. habe ich keinen Wagen und bin auf einen Rollator angewiesen um mich ein wenig zu bewegen. ALSO, schlecht 7 aber nur mit dem Auslieferer !! Freundliche Grüße Theo Valkenberg

Precies de grepen die ik zocht!

Onze meubelen zijn nog niet aan vervanging toe, maar wilde ze wel een upgrade geven zodat ze een stoerdere look kregen. Hier heb ik precies dezelfde grepen kunnen vinden die we al hadden, maar dan in het zwart! Goede service en hele snelle levering. Voordat ik het wist zaten de nieuwe grepen al op m’n kast en ik ben er super blij mee.

De bezorging was snel en het materiaal was netjes verpakt en compleet

Mijn ervaring met de website is goed. Echter ik kon niet de benodigde schroefjes besteld krijgen. Ligt vermoedelijk aan mij.

Zeer goed geholpen

Lade geleiders nodig overal gekeken ,maar meubel beslag center de juiste maat Heel erg blij mee lades werken weer perfect

Meubelbeslag Center was de enige firma die ik kon vinden waar ik wat ik zocht per stuk kon bestellen in plaats van in bulk, en ook nog tegen een redelijke prijs. Artikel was duidelijk omschreven op de website, met precieze afmetingen. Snel verstuurd in passende verpakking. Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan!

Keurig verpakt, mooie kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt en mooie kwaliteit.

Levering was gewoon zoals het hoort te zijn, prima

Artikelen snel in huis

Selia geleverd prima

Helemaal goed

Slecht

Bestelling nog steeds niet geleverd. Gevraagd om geld terug, maar wordt niet op gereageerd. Besteld bij andere winkel, binnen 1 dag in huis.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel