Zeer goed en degelijk spul

Snelle en goede service

Bestelling geplaatst en 2 dagen later pakket al binnen. Uitgebreide keuze mogelijkheden en overzichtelijke site.

Topservice van een bedrijf dat een gat opvult

Ik heb een bed moeten demonteren van het WHKMP merk, het eigen merk van Wehkamp. Hierbij ging iets mis waardoor de ladegeleiders verbogen en onbruikbaar zijn geworden. Gebeld met Wehkamp klanten'service' blijkt dat Wehkamp geen support meer geeft buiten de garantietermijn. Gaat buiten de garantie iets kapot? Jammer dan beste klant! You're on your own! Gegoogeld op ladegeleiders nabestellen kwam ik op de website van Meubelbeslagcenter.nl terecht. En tot mijn grote vreugde kon ik hier exact dezelfde ladegeleiders bestellen, in een betere kwaliteit (sterkere legering/metraalsoort) en voor slechts €4,99. Inclusief verzendkosten was ik voor nog geen twaalf euro klaar! Vlot verzonden en binnen enkele dagen in huis, echt TOP hoor!

Besteld en na een paar dagen geleverd .de rails waren netjes ingepakt en ze doen het uitstekend

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

Deze Softclose scharnieren (binnenliggend, 110°) zijn een absolute aanrader. Voor een heel vriendelijke prijs krijg je een product dat degelijk aanvoelt en perfect functioneert. Het zachte sluitmechanisme werkt zoals het hoort en geeft je kasten een luxe uitstraling. Zonder twijfel zou ik ze opnieuw kopen. De snelle levertijd was een fijne bonus, en heeft me ervan overtuigd om in de toekomst nog meer producten te bestellen. Kortom: een topproduct voor weinig geld!

Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding

Prima webshop en scherpe prijs

Vlotte en korrecte levering

Makkelijk en snel

Bestellen ging heel snel en makkelijk, bezorging was zo gepiept! Pakketje was mooi klein en compact in elkaar gezet en de producten waren precies zoals omschreven.

overzichtelijk, goede info bij products, snelle levering

overzichtelijk, goede info bij products, snelle levering

Een gemakkelijke site om het juiste slot te vinden . Prijs , kwaliteit uitstekend. En snelle levering.

netjes de dag erop geleverd

levering is goed

Top kwaliteit

Goed en goedkoop.

Snelle nette levering

Makkelijk te vinden Snelle levering

Vlotte correcte levering met prima ondersteuning

Goed berijdbaar, denken mee in oplossingen en leveren snel

Super kwaliteit

Ladegeleiders super kwaliteit

Zoals verwacht

2e bestelling en levering top

Alles perfect gegaan

Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd. Had nog een vraag gemaild en antwoord kwam ook snel binnen. Alles top en naar wens!

super

snelle afhandeling en perfect in orde

Snel en goeie prijs.

Prima bedrijf met goeie prijzen en snelle levering van 2 drukveren voor afzuigkap.

Ruim assortiment, ladegeileders zijn van goede kwaliteit. Bestelling was volgende dag al binnen.

snelle levering tegen een goeie prijs

Besteld en dag erna geleverd volgens afspraak tegen een prima prijs

goed en betrouwbaar

Fijn bedrijf waar ik graag geleiders bestel voor mijn camper. Vandaar besteld overmorgen geleverd over het algemeen.

Super en snel

Goede kwaliteit en snel geleverd

Meerheide 62

5521 DZ Eersel