Levering PostNL

De afhandeling van de bestelling ging vlekkeloos en toen ik zag dat DPD mijn pakje ging leveren had ik een vermoeden dat alles goed ging verlopen. Echter is de verzending overgenomen door PostNL en hier is het al weer fout gegaan. Leveringen die zo gezegd geleverd zijn maar nergens te vinden. Een couturier die zelfs niet aanbelt en gewoon de pakjes in de regen laat liggen buiten. Heb nu een bestelling lopen bij jullie en deze is nog steeds niet geleverd.

Mooi product voor een prima prijs

Onlangs 2 sets ladegeleiders van het type: Softclose ladegeleiders 400mm - zijmontage 45KG met artikelnummer SC400V45 besteld Deze waren snel binnen en werken perfect! Ook de montage was een fluitje van een cent Erg blij mee

Snelle bezorging en kwalitatief

Ik had een aantal geleiderails nodig. De volgende ochtend kwam het pakketje al binnen. Snelle servies en de rails passen precies. Top

Prima prijs/kwaliteit en snelheid van verzenden ook prima.

Prima prijs/kwaliteit en snelheid van verzenden ook prima.

Helemaal top

Nog nooit zo'n goede service meegemaakt, snelle levering maar toen ik de doos uitpakte was ik verbaasd over de handleiding die erbij zat, deze was zo duidelijk dat zelfs mijn zoon met 2 linkerhanden het zou kunnen maken, gewoon stap voor stap uitgelegd. Bedankt Met vriendelijke groet Patrick

Goede duidelijke informatie op de website.

Snelle levering overeenkomstig de verwachting.

Erg goed

Gemakkelijk, goede kwaliteit en snel thuisbezorgd.

De website is duidelijk, groot assortiment en keurige prijzen, ik kom hier beslist vaker voor mijn meubelbouw activiteiten.

Snelle levering en goede info op de site

Het produkt wordt snel geleverd. Op de website duidelijke info en gemakkelijk het juiste product te selecteren.

keurig op tijd

Had het wat te laat besteld maar gelukkig kwam mijn bestelling heel snel.

Uitstekend geholpen!

Ik was opzoek naar softclose bodemladegeleiders.. ik zag even door de vele bomen het bos niet meer. De servicedesk heeft mij hierbij uitstekend geholpennn

Goede kwaliteit

Past perfect

communicatie,?

snel geleverd op de afgesproken plaats doch maar een deel van de bestelling!! toch graag beetje info gekregen voor de rest van het pakket, wachten dus en hopen dat de rest later kwam. contact opnemen of niet?? paar dagen later en vooral onwetend de rest toch ontvangen, de klant verwittigen indien de bestelling in 2 keer plaatsvindt zou ik toch overwegen! geduld is en blijft natuurlijk een deugd. alles perfect in orde ondertussen. bedankt

Prima geregeld

Snel en netjes verpakt, jammer dat het met Dhl bezorgd wordt en niet met post nl

Makkelijk, overzichtelijk en snel

Op de site kun je makkelijk je spullen vinden en het is bij je thuis voor je het weet. Top geregeld

Snel en compleet geleverd.

Terugbetaling duurt 5 maanden

Laderails geretourneerd ivm slechte kwaliteit. Van begin e-mail om te retourneren tot uitbetaling duurde 5 maanden! Tussendoor verschillende mails gestuurd om het proces te verspoedigen maar dit hielp niet. Men reageert wel op mails en uiteindelijk hebben we een terugbetaling ontvangen maar klantvriendelijk is dit niet.

Snelle perfecte levering

Bestelling en levering vlot verlopen. Materialen helemaal naar wens en zoals omschreven op de website.

kwalitatief goed product en een snelle service

overzichtelijke website, waar ik mijn produkten van vinden. Verder vind ik de kwaliteit van de produkten goed. De levertijd vind goed.

Alles goed verlopen

product, zoals beschreven.

Perfekcyjna obsługa

Solidny wybór materiałów, szybka wysyłka i dobre ceny.

• Poleciłbyś nas? Tak

Prettige winkel

Duidelijk, compleet aanbod, snel en kwalitatief goede producten

Breed assortiment, heldere communicatie en snelle levering!

bedrijf met een betaalbare en snelle levering

bedrijf met een betaalbare en snelle levering

Super snelle service

Op de website duidelijk omschreven welke scharnieren (keukenkast) wat doen. Zo kan je de juiste heel makkelijk kiezen.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel