heel erg goed

snelle levering. goede voorraad. iets niet op voorraad als nog genoeg alternatieven.

Zoals gewenst

Bestelling is correct verlopen.

Goede en duidelijke uitleg op de site.

Ik heb de juiste ladegeleiders snel gevonden. De uitleg erbij is goed en de producten zijn volgens mij scherp geprijsd. De volgende keer koop ik hier weer!

Snelle accurate levering

Snel en professioneel

Werk al drie jaar regelmatig met Meubelbeslagcenter samen, herl blij met communicatie en service!

Producten voldoen aan de verwachtingen

Tevreden

Alles is goed en op tijd aangekomen. Bovendien is het goed materiaal.

Alles werd geleverd zoals beloofd.

Snelle levering en kwalitatief goede geleiders voor weinig geld.

Goed product snelle levering

Goed product snelle levering en ook goede prijs!

Snel in huis, en goede kwaliteit

Goede service en snelle levering

Had 2 scharnieren eerder besteld maar kon ze niet vinden op de website. Oude factuur gemald en kreeg de juiste link van scharnier op website. Snel en goed. Bedankt

Geweldige kwaliteit

Ik was duidelijk verrast over de kwaliteit van de lade geleiders. Ook was er een zeer duidelijke montage handleiding toegevoegd. Fijn om zo een product te ontvangen.

Snelle levering en precies op maat

Zijn zo om te wisselen zonder veel moeite dat had ik eerder moeten doen nu geen geklapper meer van de deurtjes

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Uitstekende service. Werd binnen een dag geleverd. Ook het maat klopte precies zoals ik nodig had. En alle belangrijkste redenen dat ik bij ze had besteld was de lage prijs. Kwaliteit is ook erg goed. Ik twijfelde eerst omdat de lades ,waarvoor ik de lagegeleiders bestelde, best groot en zwaar waren, maar ze houden het gemakkelijk, ook als de lade vol met kleding zit.

erg goed

bestellen gaat net zo soepel als leveren

snelle en korecte levering

Duidelijke website en uitstekende afhandeling van de bestelling. Ik zou hier opnieuw kunnen bestellen.

De lade rails waren netjes verpakt in een stevige doos en er zat een duidelijke handleiding bij.

Snel en correct geleverd.

Uitstekend geïnformeerd over elke status van de levering. Top

Duidelijke site

Vlotte levering

Top service!

Order geplaatst, vervolgens mega snel in huis. Helaas bleek ik de verkeerde maat ladegeleiders geleverd te hebben gekregen. Dit werd supersnel en netjes opgelost. De geleiders zijn ook van hele zware kwaliteit, dit is degelijk spul. Prijs-kwaliteit dus ook dik in orde. Ik ben er helemaal blij mee. Hier hebben ze klantenservice écht hoog in het vaandel!

Prima, vlotte en duidelijke levering

Prima, de geleverde goederen voldeden aan de Wens.

Volledige juiste en tijdige levering van het bestelde.

Na de bestelling zijn wij op de hoogte gehouden van verzending. Dit klopte precies. Het bestelde in onbeschadigd en op de juiste tijd geleverd.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel