Netjes via pakket service afgeleverd per set

En in 24 uur Keurig alles is gerepareerd Mensen TopHatch

Goeie levering alleen jammer van de spammail

Gister besteld vandaag in huis Jammer van de hoeveelheid mailtjes die ik in mijn inbox kreeg met de vraag voor een review

Snelle levering en op schema

Snel gevonden benodigde artikelen en vlotte afhandeling en duidelijk de levering.

Volledig zonder problemen of vertraging.

Snel geleverd en prima verpakt.

Kennismaking met Meubelbeslag Center

De berichtgeving via de email over verloop van de zending is goed op orde. De volgorde van stappen is keurig aangegeven. Alke lof. Ook na aflevering van in dit geval brievenbuspost wordt er meteen een bevestiging gestuurd. Tevredenheid dus. Misschien een kleine kanttekening: bij de bestelling via internet werd gesuggereerd dat de zending binnen 1 etmaal zou worden bezorgd als je vóór een bepaalde tijd bestelde. Dat werden uiteindelijk 2 werkdagen, ook geen ramp met brievenbuspost maar bij grotere pakketten zou het kunnen zijn dat je toevallig andere afspraken hebt op de 2e dag.

snel en goed

Ruime keus en een kwaliteit product voor een super prijs

Bestellingen kloppen altijd en worden op tijd geleverd. De rails werken super

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Goed kwaliteit super snel geleverd

Ben zeer tevreden met de bestelde product. Kwaliteit bestelling en levering eerste klas. Zal vaker bestelling doen via BOL.COM

top

prima kwaliteit tegen een correcte prijs en snelle levering .

Hele snelle levering. Helder website

Snelle levering.

Duidelijke website, goed overzichtelijk.

Snel, goed, en zeker goedkoop

S el,goed e n goedkoop

Grandioos

Wat een grote service klasse .ik had een stel ladegeleiders besteld maar het moest twee maal zij nu geen probleem het tweede stel werd zonder verzendkosten opgestuurd klasse .

Ik werd goed geïnformeerd over de levering en kreeg het pakket snel geleverd.

Goede duidelijke communicatie!

Retourproces was binnen een mailtje geregeld en alles netjes afgehanded’

Volgens afspraak geleverd

Mij bestelde producten zijn netjes volgens de beschreven tijden op de website geleverd. En de geleiders zijn van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit, snel geleverd voor een lage prijs.

Twee sets lade geleiders 50 cm besteld en keurig bezorgd volgens de afspraak die vermeld word op de site.

De website is goed duidelijk makkelijk te bestellen en snelle levering

Goede en snelle service

Snelle levering en een goede verpakking

Juiste product, maar verschrikkelijk traag geleverd!

Bestelling van het product ging goed. Binnen een half uur bestelbevestiging, factuur en verzendbevestiging. 9 uur later bericht van DPD dat product in de bezorgketen is terechtgekomen. Daarna duurt het maar liefst 4 dagen voordat het product door de brievenbus glijdt. Had dus gewoon met de post gekund; goedkoper en veel sneller. Dan zou “vandaag besteld, morgen geleverd” waarschijnlijk echt waar zijn gemaakt. Kortom, zoek een andere verzender!

De levering was super snel, en ben helemaal tevreden met mijn bestelling.

keurig opgelost

dpd had de bestelling zoek gemaakt (ze zijn zo mogelijk nog erger dan post.nl!) maar meubelbeslag heeft ze onmiddellijk vervangen

Goed bedrijf snelle service

Ruim assortiment, snelle en nette levering.

Levering ging snel en zonder problemen

Meerheide 62

5521 DZ Eersel