Snelle levering en geweldige service. Pakketje was beschadigd gedurende transport door DPD en Meubelbeslag Center heeft onmiddellijk een nieuw pakket doorgestuurd,

Waren goed

Snelle en correcte levering

Besteld product was snel en correct geleverd, weinig op aan te merken

snel en correct geleverd

Ik zocht een mal voor het aftekenen van boorgaten voor een keukenkastscharnier. De mal besteld en werd binnen 2 dagen geleverd. Prima hulpmiddel.

Groot assortiment, snel geleverd

Duidelijke site, veel aanbod, snel geleverd, en mooie kwaliteit. Een aanrader.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit producten, niet te duur, alleen verzendkosten erg prijzig.

Zeer vlot en correcte informatie en kwaliteit

Ik ervaar een zeer vlotte snelle levering. Een correcte informatie over het aangekochte product. Gewoon zeer praktisch voor hobbyklusser en professional om snel verder te kunnen werken met kwaliteitsmaterialen.

Goed en snel geleverd

Goed en snel met een goede gebruiksaanwijzing er bij. Top

Laderails voor een goede prijs

Makkelijk te bestellen, scherpe prijs per paar, kwaliteit is goed én snel geleverd

Prima assortiment en snelle levering

Ik zocht lade geleiders voor keukenlades en kon te kust en te keur. En een lekkere snelle levering. Zeer tevreden

Perfect en snel geleverd

Makkelijk zoeken op de website en uitgebreide specificaties. Bestelling was snel geleverd en netjes verpakt.

Goede service!

Bestelling gemakkelijk en vlugge afhandeling van de bestelling!

duidelijk en snel

goed omschreven, mkelijke bestelling, snel ontvangen

Heel erg goed.

Snel bezorgd. Goed product. Tevreden Klant.

Voordelige onderdelen en snel geleverd.

Ik vond bij Meubelbeslag Center hetgeen waarnaar ik op zoek was. Daarbij was het trouwens goedkoper dan bij andere (online) shops. Ik plaatste mijn bestelling en de volgende dag werd dit al geleverd (in België). Ik ben zeer tevreden.

Goede prijs en snelle levering

Zie titel

Oké

Moeilijk te vinden en te bestellen. Wilde contact opnemen,maar werd meteen afgebroken.

Drama

Verkeerd geleverde producten, trage klantendienst telefonisch onbereikbaar, terugbetaling duurt langer dan aangegeven, 't is een drama.

Goed en snel geleverd, goede kwaliteit

Materiaal werd snel geleverd

Super service

De schanieren zijn top van goeie kwaliteit. En wat een top service

Precies zoals het hoort

Duidelijke website waardoor de producten snel gevonden en besteld zijn. Snel geleverd en alles netjes verpakt. Top!

Bereikbaar!

Ik had verkeerd besteld, mailde dit en kreeg zeer snel reactie! Maak je tegenwoordig niet vaak meer mee!

Dit omdat ik de juiste service heb gekregen en dat het product prices klopt. Ze hadden ook een snelle service en precies op tijd geleverd. Dus bedankt erg blij ermee

Goede site en snelle levering

Ik had snel gevonden wat ik nodig had. Volgende dag in huis.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel