slechte ervaring

Ik had een slechte ervaring met uw bedrijf, omdat er geen communicatie met u is, de telefoon gaat en de computer vraagt ​​om een ​​bericht voor u in te spreken, en niemand van u reageert op het bericht, en vooral dit verzenden en terugsturen is aan de kosten van de klant

Snelle levering, prima product

Snelle levering, goed product

Top geregeld

Goed en snel

Fggyjk jjkk

Goed,snel,en correct

Goede ervaring.

Super goede service

Artikel netjes verpakt. Gelijk mail na aankoop. Ook het verzenden was keurig. Al met al ik zou hier zo weer wat bestellen!

Goed en snel geleverd

Voor kwaliteit en service en snelle levering ga ik voortaan naar de Meubelbeslag. Ik had besteld en betaald en de levering was snel onderweg petje af voor Meubelbeslag.

Nog steeds niks ontvangen

Hele slechte ervaring met levering. Nog steeds niet binnen. Ligt al 4 dagen bij DPD. Dus kan verder over product niks zeggen

Goede webshop

Bestelling gedaan en 2 dagen later had ik het al in huis. Helaas hadden ze een foutje gemaakt bij het tellen want ik miste 10 hoekbeugeltjes. Ik heb contact gezocht via email en die werd gelijk op de eerstvolgende werkdag beantwoord en de resterende beugels zijn dezelfde dag nog de deur uit gegaan en die had ik dus ook de volgende dag al thuis. Ik ben heel erg tevreden. Heb mijn bestelling in goede orde, en snel ontvangen en iedereen maakt wel eens een foutje. Het gaat er om hoe het opgelost wordt en in dit geval is het netjes geregeld.

Slecht

Artikel terug gestuurd word niet opgehaald bij aflevering punt word niet gereageerd op mail.

Tevreden

Nette en vlotte levering

Op tijd geleverd, volgens afbeelding.

Snelle levering ,goed product

Snel en compleet geleverd!

Netjes en snel geleverd, duidelijke website!

Specialist op scharnierengebied

Uitgebreide keuze, goede omschrijving en tekeningen op website. Daarnaast flexibel met ruilen/retourneren ook buiten de officiële termijn

Ok

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Messing kledingroedes besteld en zijn helemaal naar wens! Verder snel verzonden, en een nette prijs.

Super kwaliteit en snel geleverd

3 setjes lasergeleiders besteld, nette prijs en snel geleverd. Kwaliteit is super. Nette webwinkel

prima ervaring

Snelle bestelling, snel geleverd en kwaliteit zoals verwacht.

Goede service en snelle levertijd

De site is overzichtelijk, bestellen is eenvoudig en het assortiment is groot. De levertijden zijn kort en de kwaliteit is prima! Kortom; heel tevreden!

Snel geleverd en goed verpakt

Snelle levering voor een goede prijs voor de bestelde artikelen. Bestel zeker weer als ik iets nodig heb.

Niet gekregen wat ik besteld had

Heb rvs scharnieren besteld met 4 gaten,ontvangen rvs scharnieren met 6 gaten,bedrijf is telefonisch niet bereikbaar

Van bestelling tot de levering, alles is vlekkeloos verlopen. Artikelen zijn precies wat ik nodig had en van zeer goede kwaliteit. Top! Ik ben erg tevreden!

Groot assortiment, goeie levering.

Zoek je iets specifieks, dan ben je hier aan het goede adres. Goed verpakt, netjes geleverd. En prima prijzen.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel