Nette snelle levering

Snelle, correcte levering.

Website duidelijk en bestelling en levering prima.

Snel, goed opgelost

Levering snel Helaas doosje schroeven ontbrak. Na mailing snel alsnog thuis gekregen.

De bestelling en levering laat niets te wensen over.

Op de website staat goede informatie over het product.

Pakket niet gearriveerd

Helaas is mijn bestelling niet gearriveerd. Ik heb contact met dpd gehad en volgens hun is het pakketje bij afhaalpunt van DPD. Helaas is mijn pakket niet te vinden.

Fijn bedrijf

Goed op tijd geleverd maar ben ik van Bol gewend. Toppertjes

Professionele kwaliteit voor een hele nette prijs en supersnel thuis afgeleverd

Ik was op zoek naar lange laderails, 60 cm. De bouwmarkt, ook de wat meer professionele, hebben deze niet in hun assortiment. Uiteindelijk gevonden via internet bij Meubelbeslagcenter. Wat schetst mijn verbazing: De prijs is aanzienlijk goedkoper dan waar ik 15 kilometer verderop bijna gelijke laderails kan kopen (iets korter). Het grote verschil: nu heb ik wel de lengte die ik nodig heb en ook nog snel thuis afgeleverd: Ik had ze de volgende dag al in huis. Wel zo handig, zeker ook met de huidige brandstofprijzen. Kortom: Meubelbeslagcenter heeft er weer een vaste klant bij.

duidelijk,snel en correct geleverd.

duidelijk,snel en correct geleverd.

Duidelijke site en snelle levering

Kwam snel tot de conclusie dat men een goede en uitgebreide site had met redelijke prijzen. Er kon gekozenen worden uit diverse scharnieren ter vervanging van de oude. Snelle levering.

Uitstekende service.

Mooie en toegankelijke site. Snelle levering en goed verpakt.

Prima winkel. Alles zeer makkelijk te vinden door de vele voorkeuren die je aan kunt kiezen. Prima prijzen en veel keuze. Ook de levering, hun vervoerder en de manier van verpakken is goed. Aanrader.

Snelle levering, uitstekende producten

Uitgebreid assortiment, snelle levering en uitstekende producten. Fijne webwinkel om meubelbeslag te kopen. Ik zou het bij iedereen aanbevelen.

Dik tevreden

Correcte afhandeling en snel geleverd

zeer goed

levering in orde en gelijk belooft doe zo voort gaan zeker nog bestellen bij Meubelbeslag.

Heel goed en fantastische kwaliteit voor een zeer mooie prijs.

Eerste indruk is ook de beste indruk. Hiermee hebben jullie een stapje voor bij mij.

een negen

Gewoon goed.

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering van gunstig geprijsde ladegeleiders. De kwaliteit is prima.

Bestelling en levering vlot en snel verlopen

Geen woorden voor nodig. Ben tevreden over het volledige verloop van mijn bestelling en levering. Ook de chauffeur was heel vriendelijk .

Zeer snelle levering en topmateriaal

Lang gezocht naar deftige ladegeleiders. Gevonden bij meubelbeslag voor een zeer goede prijs. Vervolgens snel geleverd dus zeker een aanrader

Alles mooi op tijd

Groot assortiment, snelle levering

Er was een ladegeleider stuk van een meubel die we net hadden. Nergens kon ik deze nergens vinden tot ik deze site met een groot assortiment tegenkwam. Vervolgens was de geleider in mum van tijd besteld en in huis!

Alles is toch goed gekomen

Het was heel wat gedoe om de niet passende spullen om te ruilen. Maar men heeft mij uiteindelijk keurig van nieuwe spullen voorzien.

Goed product en op tijd geleverd. Top.

Duidelijke website. Ruim assortiment en op tijd geleverd.

Snelle communicatie en erg vriendelijk

Een hele vriendelijke man die mee denkt over wat je nodig hebt voor hetgeen dat je gaat maken. Snelle reacties en alles precies naar wens. Ook nog eens de goedkoopste die ik kom vinden. Top bedrijf!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel