Snelle reacties.

Verkeerd aantal geleverd. Snel gecorrigeerd .

Prima prijs kwaliteit verhouding

Blij verrast met deze aankoop, vanwege de prima kwaliteit!

Top!!

Snelle levering, goede kwaliteit

Perfect...in prijs.... en snelle afhandeling bij bestellingen

Duidelijke site ......veel aanbod.......goede prijs kwaliteit verhouding....je bestelde product snel in huis.......kortom meubelbeslag center perfect..... .......... aanbevolen door Familie Dekkers uit Den Bosch

Supersnelle levering

Goede

De prijzen zijn zeer goed

Zeer snelle levering

Besteld en dag nadien reeds in huis.

Snelle goede levering

Producten zien er goed uit. Alles was snel geleverd.

Snelle levering, slechte service

Ondanks herhaaldelijke mail uitwisseling en belverzoeken wordt er geen oplossing geboden voor scharnieren welke niet functioneren zoals omschreven in de webshop.

Duidelijke website, snel geleverd

Overzichtelijk zoeken met juiste filters, levering zoals verwacht. Producten van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit voor een mooi prijsje en een snelle levering

Goede kwaliteit voor een mooi prijsje en een snelle levering, niks op aan te merken.

Betaalbare website met veel producten en een zeer goede service!

Producten goed en snel gevonden. Achteraf nog vragen gehad en snel en correct antwoord gekregen van de helpservice.

top

top

Goede snelle service

Direct een bevestiging na bestelling en ook wanneer het pakketje klaar staat voor verzenden. Snel geleverd en goede kwaliteit

Heeeeeel vlugge levering. Top!!!

Bestelling gedaan en vlotte levering. Uitstekend!

Snelle en correcte levering.

Wel veel karton gebruikt voor de verpakking, Kan ook in een koker.

Snelle leveringen en goede kwaliteit

Heel tevreden over de levering. Wel jammer dat ik geen antwoord kreeg op een gestelde vraag. Zelfs bellen hielp niet. Heb geen contact kunnen krijgen en ben ook niet teruggebeld of gemaild

Perfecte snelle service. Kan niet beter!

Ruime sortering van scharnieren voor keukenkastjes bleek een uitkomst. Bleek perfect te passen. Kom zeker terug voor meer exemplaren. Bestelling werd één dag later afgeleverd: top!

Levering was op tijd en naar wens, netjes verpakt. Tot nu toe werken de ladegeleiders goed, maar pas een week in gebruik.

Snelle service en perfect passend

Top kwaliteit en snelle service. Tracking goed kunnen volgen.

snel geleverd

vlot geleverd en heel net verpakt als ik weer in noot zit bestel ik daar zeker mijn DANK

Prima ladegeleiders gekocht, snel en goedkoop!

Gemiddeld

Telefonisch niet te bereiken, boodschap vervolgens ingesproken met mn tel.nummer, wordt niet terug gebeld, erg jammer

Goede aanbeveling

Snelle levering en een goed product voor een nette prijs Zal zeker nog wel een keer een bestelling doen

Zeer betrouwbaar

Meerheide 62