Snelle levering, goede spullen

Snelle levering goed verpakt

Zeer netjes verpakt en zeer snel geleverd. Goede service

Tevreden

Prima product en snelle service

Product goed, niet duur en een prima website, alles goed te vinden en vooral snel in huis, zal zeker nog een keer terugkomen.

Er waren 2 vande 8 gasdrukveren lek , e mail gestuurd , snel actie genomen en gelijk 2 nieuwe opgestuurd.

Picobello

Picobello

Correct en snel afgehandeld

Uitgebreid assortiment en overal een oplossing voor.

Er was een fout gemaakt die keurig is gecorrigeerd

Er zat niet in het pakket wat ik besteld heeft daarnaast zaten er ook nog een verschillende modellen in. Na contact via de email is het direct goed opgepast en zijn de juiste spullen mij binnen enige dagen toegestuurd. Fouten maken kan iedereen maar hierna het netjes oplossen is niet aan vele gegeven. Klasse

Scharnieren werden geleverd met verkeerde montageplaatjes, maar dit werd snel gecorrigeerd en correct herleverd. Mooi

Uitstekend product, prima service

Uitstekend product, prima service Snel en adequaat geleverd

Prima webshop

Tot nu toe 2 keer een bestelling geplaatst en dat werd keurig de volgende dag geleverd. Dus betrouwbaar en verzending goed te volgen. Zal hier vaker terugkomen.

ik wacht af

er is nog niks geleverd

Snelle levering en product paste perfect.

Snelle levering!

Handige site om snel kleine onderdelen te bestellen en te ontvangen! Top service!

Wat je mag verwachten

Gewoon netjes en goed zoals afgesproken toegezegd belooft dus oké

Prima ervaring ..snelle levering ..

Gister besteld vandaag in huis, Track en tracé code werkt perfect. Een woord perfect

Kijken wat er besteld is

Niet God verkeerde rails opgestuurd had 21 cm besteld sturen 25cm op

Product is zoals verwacht en omschreven

Snelle service. Deze partij voldeed aan alle verwachtingen zoals een onderneming ook hoort te leveren!

Snelle levering, duidelijke website

Makkelijk te bestellen, snelle levering en voordelig

Duidelijk omschreven en goed product!

Zeer vlotte bestelling en levering van de bestelde laderails en installatie ging ook vlot. Gewoon goed materiaal.

Super snel en goede kwaliteit

Snel en goed

Softclose ladegeleiders 500mm - zijmontage

The goods conform to the description

Alles is top geregeld

Een account aangemaakt en nu is het bestellen zo makkelijk met een paar klikken is het geregeld en krijg netjes mailtjes enzovoort hoe het ervoor staat met mijn bestelling. Helemaal blij mee

Goede service, snelle levering

1e keer besteld bij deze webshop en een goede ervaring opgedaan. Bestelde producten kloppen met de bestelling Echter de deursnappers zijn van mindere kwaliteit staal gemaakt en buigen snel om bij montage. De deursnappers met magneet zijn prima.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel