Snel en duidelijk

De site was heel duidelijk en de bestelling had ik snel binnen

In eerste instantie kreeg ik een verkeerde bestelling, dit werd snel en goed opgelost!

Snel geleverd..

Goede en heldere website met veel mogelijkheden. Scharniertjes werden snel geleverd. Het enige wat ik jammer vind is dat er geen keuze is voor verpakking (enveloppe) die door brievenbus gaat… nu verpakt in een te grote doos voor twee kleine scharnieren. Het scheelt in kosten en je hoeft er niet voor thuis te blijven. Verder helemaal prima!

Snelle levering, goede kwaliteit

Meubelscharnieren gekocht, snel binnen en de scharnieren hebben een goede kwaliteit. Duidelijk montagehandleiding erbij. De deur waarvoor we de meubelscharnieren hadden gekocht hing er zo in.

snel geleverd

zeer veel mooie en goede kwaliteit produkten

Keurig geleverd wat ik besteld heb. De lade geleiders zitten al in de kast.

Keurig verpakt. De verpakking kan wat steviger, een zijde van de doos kon het gewicht van de geleiders niet aan.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ruim voldoende, voor herhaling vatbaar.

Makkelijk en snel

Artikelen goed te vinden op de site en duidelijk omschrijvingen/documentatie

Juist bestelde materiaal snel geleverd

Bestelling werd gelijk aangepakt, verwerkt en verzonden. De dag erna werd de bestelling reeds afgeleverd.

1 ste keer besteld bij meubelbeslag via Bol.com, 10 dagen moeten wachten op bestelling, DPM geeft bestelling door aan Post.Nl. 2 de keer rechtstreeks besteld bij meubelbeslag, besteld op zondagavond, maandag verzonden en dinsdag middag 13u afgeleverd door DPM. Je kan best rechtstreeks bestellen bij meubelbeslag en niet via Bol.com.

Snel besteld, snel geleverd

Ik zocht nieuwe scharnieren voor een dressoir, na een korte zoektocht bij meubelbeslag center terecht gekomen. De juiste scharnieren binnen 2 dagen in huis en de deurtjes hangen weer perfect.

Fantastisch en professioneel bedrijf

Mijn ervaring is top! Supersnelle levering. Goede prijs voor het product. Op andere sites was hetzelfde product minimaal het dubbele. Daarnaast zat er vanaf het moment van bestellen tot het moment van levering nog geen 24 uur. Ik ben zeer tevreden.

zeer goed bevallen,als ik weer iets nodig heb zal ik hier zeker weer bestellen

goed met bestelling snel en goed geleverd. Ben heel tevreden.

Prijs , kwaliteit en levering zijn uitstekend

Wanneer ik iets zoek van meubelbeslag op het internet kom ik altijd Hier terecht omdat het aanbod zeer groot is en de prijs kwaliteit zeker een pluspunt is Verzendkosten zijn niet te hoog en de leveringstermijn is Voor mij een aanrader

Goed materiaal, vlotte levering

Al een paar keer hier besteld, steeds heel snel geleverd en zonder veel moeite geïnteresseerd.

Snelle levering en goede producten.

Enorm assortiment, snel geleverd

Potscharnieren zijn van prima kwaliteit en redelijk gemakkelijk in gebruik. Communicatie na bestelling was uitstekend. Hulde voor de snelle levering; vrijdag besteld, zaterdag in huis.

goede producten, scherpe prijs

goede zaak!

Erg te vreden

Een fijne site met veel keuzes. Wij zijn goed geholpen en het pakket is ook snel bij ons thuis afgeleverd. De producten zijn wij ook tevreden over.

Levering niet ok

Levering 2 x misgelopen en adres was thans juist .

Goede en duidelijke site.

Duidelijke produkten en goede omschrijving. Zeer snelle levering. Gewoon perfect!

Super snelle levering en als was naar wens

Goed product, snelle verzending, veel info op de website

Ik heb zelfbouwlades gekocht. Alle afmetingen stonden er duidelijk bij, dat maakte het makkelijker om in te schatten wat ik nodig had. Ook de montage instructie staat duidelijk op de site. Het monteren was makkelijk en ik heb nu mooie haakse lades, wat met alleen meubelplaat altijd moeilijk is (voor mij althans). Verzending was snel en probleemloos en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Prima spul, prima prijs

Makkelijk te vinden wat ik zocht

uitstekend

levering in de periode die aangegeven was. gemakkelijk en snel te monteren

Meerheide 62

5521 DZ Eersel