Goede artikelen, goede prijs, snelle levering

erg goed

goede duidelijke site makkelijk bestellen en snelle levering

Snel en perfect geïnformeerd

Verzending volgens afspraak, goede informatie

Goede en een snelle levering

Kwaliteit en snel geleverd

Duidelijke productomschrijving, snel geleverd en heldere installatie instructies. Product is degelijk en kwalitatief sterk.

Kwalitatieve producten aan goede prijs

Snelle levering bracht mijn producten snel naar België. Daarnaast zijn de ladegeleiders voor een zeer beperkte prijs, zeer kwalitatief. Vermoedelijk voor jaren genot!

Perfecte snelle levering

Besteld en keurig binnen de gestelde levertijd binnen

Snelle levering mooie materialen!

Roede besteld met twee ophangringen. Goede kwaliteit van het materiaal en snel geleverd. Precies zoals verwacht!

uitstekend!

Goede kwaliteit, goede prijs en de volgende dag binnen!

Excellent

Snel en precies wat ik zocht.

Wat ik van een site verwacht!

5 sterren is 5 Dikke D’s 1 Duidelijke site, 2 Duidelijk hoe de items zijn onderverdeeld, 3 Duidelijke betaal mogelijkheden 4 Duidelijk wanneer en Vlot geleverd 5 Duidelijke retour mogelijkheid Wat wil je nog meer!?

Een uitkomst voor onze verbouwing

Tijdens het aftimmeren van onze nokverhoging liepen we tegen het probleem lade-breedtes aan... geen standaard maten en op maat laten maken kostte meer dan ons lief was. Meubelbeslag had de perfecte oplossing... ladesystemen waardoor je zelf de ideale breedte kan bepalen per lade. Wel even zelf voor hout zorgen, maar dat is juist de uitdaging.

Product is prima en zeer snel geleverd.

Een uitstekend product geleverd en zeer snel. Niet goedkoop maar het is het wel waard.

Goede service,prima prijs-kwaliteit

Nadat bleek dat de kastdeurklinken die ik on line besteld had niet pasten op mijn kastdeuren en ik hiervoor mailde kreeg ik onmiddellijk reactie op mijn mail. Ik heb mijn geld netjes terug ontvangen nadat ik de klinken terug aan Meubelbeslag bezorgd had. Fijne mensen om mee samen te werken !

Snelle en correcte levering

Bestellen, betalen en bezorgt, snel en simpel. Verder geen toevoeging.

Precies geleverd wat besteld heb

Was op zoek naar goede en mooie deurbeslag en vond deze en gelijk nog een bestelling gedaan top klasse service

Goede spullen voor een fijne prijs

Bestellen via website ging perfekt Groot assortiment voor scherpe prijzen Levering perfekt

De geleiders werken uitstekend!

Makkelijk te monteren en niet te duur.

Snel en correct het bestelde binnen.

De ene dag besteld en de eerstvolgende werkdag verzonden.

Snel geleverd, goeie prijs

Ladegeleiders besteld, prima spul - was binnen afzienbare tijd in huis.

Goede en snelle service

Duidelijke omschrijving van het product met maten en afbeeldingen.

Goede ervaringen een aanrader

Product zoals omgeschreven Op tijd geleverd Ik ben tevreden :)

Prima ,alleen was het bij de buren gebracht,geen briefje in de bus gedaan

Netjes verpakt,alleen bij de buren afgegeven, helaas geen briefje in de brievenbus

Snel geleverd voor goed prijs.

Op de site veel keuze en goede beschrijvingen. Over de kwaliteit kan ik natuurlijk nog weinig zeggen.

Top en snelle levering

Na het bestellen van de ladenrails waren ze snel geleverd en netjes verpakt. Ook de kast roeden waren snel geleverd met de steuntjes apart in een doos.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel