Snelle afhandeling, goede prijs

Ik kon snel vinden wat ik nodig had. Voor een goede prijs.

Vlotte levering uit erg ruim assortiment

Was op zoek naar een specifiek scharnier en dacht het gevonden te hebben bij Meubelbeslag Center dus besteld. Vlot geleverd maar.... helaas scharnier toch niet passend. Vraag met uitleg gesteld, keurig snel antwoord, mijn probleem niet opgelost maar wel netjes geholpen door Meubelbeslag. 1 dag na retour zenden verkeerde scharnieren al creditfactuur. Conclusie goede webwinkel, helpen waar nodig en zijn zeer flexibel.

Hier eindelijk gevonden wat we zochten

Zeer overzichtelijk en duidelijke website, makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis als je voor 1500uur besteld

Goed verpakt, prima kwaliteit

Alles zat netjes gesealt in de doos, en het materiaal voldoet aan de omschrijving.

Perfecte levering

Het bestelde artikel is de dag na bestelling al bezorgd. Het was ook het juiste artikel en kleur. Ik ben dik tevreden.

Snelle service, degelijk product

Twee sets ladegeleiders waren snel binnen. De geleiders zijn erg degelijk en ik ben ook tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Ik miste nog twee borgpinnen maar via het contactformulier kreeg ik snel reactie en werden die netjes per enveloppe nagestuurd.

achteraf zeer slecht

Ervaring was goed totdat ik lastig gevallen werd met verzoek om te beoordelen. Hier heb ik nooit om gevraagd. Aanbeveling: nee, zolang ze doorgaan met ongevraagd een verzoek om te beoordelen sturen.

Wij hadden voor een caravan geleiders nodig voor de keuken lade. Deze vonden we hier. Na bestelling en betaling was het artikel de volgende dag bij ons. Keurig !

Snelle bezorging

Genoeg keus en goed advies

Goed materiaal snelle levering.

2 set lade geleiders besteld, zeer mooi en degelijk materiaal en werken perfect, dit voor een mooie redelijke prijs. Zeer snelle levering en goede communicatie. Meubelbeslag Centre echt een aanrader.

Snelle en goede levering.

Was netjes verpakt

Mijn pakketje was keurig verzorgd

Gekregen wat ik besteld heb

Makkelijk zoeken op site. Betaald via Ideal. Netjes op de hoogte gehouden over de bestelling.

Echt snelle

volgens afspraak

Alles volgens afspraak, goede prijs kwaliteit verhouding en op de site een duidelijk uitleg hoe het geplaatst moet worden

Gewoon goed

Duidelijk op de site en makkelijk te bestellen

Supersnel geleverd

Supersnelle levering en goede kwaliteit

Bestelling was niet compleet geleverd,hier een mail over verstuurd en deze werd erg goed opgepakt/opgelost. Zou hier zeker weer bestellen!!

Snelle service, goed kwaliteit

Ik kan niks aanmerken op Meubelbeslag Center. Ze leveren snel, en de producten zijn van goede kwaliteit. Toppie!

In één woord top, zeker aan te bevelen!

Overzichtelijke website, met veel en mooie producten. Super snelle levering, binnen 3 dagen in huis. Vanaf bestellen tot leveren zijn je producten goed te volgen. Wat niet bij ieder bedrijf zo is. De producten worden stevig verpakt. In één woord top!

Goede ervaring

Goede service en heel snel geleverd top

Zeer goede service

Snelle levering, snel antwoord, denken mee om op te lossen. Helemaal top

Super service

Ik had niet de juiste besteld en gevraagd of deze nog retour kon.. binnen 2 dagen geregeld en geld terug! Dit zie jij vrijwel nooit! Toppers

Overzichtelijk aanbod en prima service

Overzichtelijk en uitgebreid aanbod.

Het bestelde product binnen 24 uur geleverd.

Het bestelde product werd zeer snel verzonden. De volgende dag geleverd door DPD. Binnen 24 uur. Knap werk.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel