Zeer persoonlijk en oplossend!!

Ze zijn heel vriendelijk en proberen behulpzaam en doen er alles aan om de klant tevreden achter te laten! Heelerg bedankt!

Heel goed.

Van het bestellen op de website tot de levering en erna ging alles heel goed. Een telefonische vraag over de installatie werd vakkundig beantwoord. Een aanrader.

Goede service en snelle levering

Het bestellen bij Meubelbeslag was erg makkelijk. Navigeren op de site werkt goed. De bestelling werd erg snel geleverd.

Prima levering en goed product

Makkelijk te bestellen, wel later verzonden dan via de website aangegeven. Bestel voor 16:00 dan vandaag nog verzonden... Maar verder prima

Ruime keuze en snel geleverd

Makkelijke website waarop snel en eenvoudig te bestellen is. Spullen waren snel in huis.

Prima service na melding defect artikel

Melding dat een geleider niet goed functioneerde Foto/film gestuurd Bericht wij sturen een nieuwe set Vandaag ontvangen Prima service gewoon top !!!

Redelij

Bozorging op tijd. Ik had gedaxht dat de getoonde prijs inclusief btw was. Deze kwam bij de afrekening bij. Min puntje. In het originele rails zijn twee kleine stulpje die in de gaten van de kastwand passen bij de geleverde zijn deze stulpje niet aanwezig

Een betrouwbare zaak

Bij problemen van bv verkeerde maat, ruilen etc. Wordt zeer vriendelijk en hulpvaardig gereageerd!

Snelle service - makkelijk contact

Na een probleem op de website bij het ingeven van mijn BTW nummer, via email contact gehad. Snelle reactie op mail terug gekregen en probleem efficiënt opgelost.

Conform afspraak geleverd

Op plaatje zag het er net iets mooier uit dan in echt maar erg tevreden

Duidelijke productomschrijving, netjes verpakt en snelle levering

bellen niet terug en mailen ook niet terug

ik heb 19-04-2022 een bestelling geplaatst ,maar zag gelijk dat ik een fout had gemaakt. toen heb ik geprobeert te bellen, maar kon alleen tussen 9 en 12 bellen(dat is al vreemd). gen gehoor snel een mailtje gestuurd, maar geen reactie op de mail en op de telefoon. heel slecht dit.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle verzending.

Ruime keuze aan producten en snelle levering.

Goed en optijd geleverd zoals er in je mailbox staat.

Veel keuze aan materialen wat je nodig hebt.

Precies wat ik er van had verwacht.

Goede producten en snel geleverd

Snelle en prima service en mooi materiaal.

Altijd top geregeld en vlot bezorgd.

Top bedrijf

Net als vorige keer top. Snelle levering.

Top product.

product als omschreven dik tevreden met levering .

In eerste instantie heb ik verkeerde bestelling gedaan (stom van mijzelf) deze retour gestuurd en nu wel de juiste besteld. Beiden keren de volgende dag spullen ontvangen. In no time ook geld van eerste bestelling teruggekregen. Hulde

Voldoet aan mijn verwachtingen, Gewoon goed

snelle levering geweldig assortiment

fijne overzichtelijke website met goede documentatie bij bestelde artikelen. Zeer snelle levering

Ene dag besteld volgende dag in huis Nergens waren er hoek kast scharnieren te vinden met een hoek van 90 graden en hier wel Gelijk 4 besteld volgende dag binnen en gelijk gemonteerd

Snelle en correcte levering.

Uitgebreide keuze, lage prijzen en snelle levering.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel