Prima en snelle levering duidelijke site

Simpel en duidelijk Binnen 2 minuten besteld binne 2 dagen geleverd TOP

Scherpe prijs en snelle levering

Voor een custom keukenlade zocht ik een set ladegeleiders. Op de website van Meubelbeslag Center vond ik snel een geschikt product met duidelijke technische gegevens voor een aantrekkelijke prijs. De volgende dag geleverd en de lade is inmiddels ingericht met al onze kruiden!

Goed product

Product past goed en voldoet aan verwachting

snelle levering, goede communicatie

snelle levering, goede communicatie, paumelles als beschreven

Prima prijs kwaliteit

Zeer snel geleverd en zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.

Perfect, geen enkele opmerking.

Wel een kleine opmerking over de verzending. DPD liet een bericht dat het pakket geleverd was, maar er was geen enkel spoor ervan te vinden bij mij of buren. Navraag bij DPD lieten ze me weten dat het wel degelijk geleverd was en dat ik mij tot Meubelbeslag Center moest wenden voor een oplossing. Een week later lag het pakket plots gewoon in mijn brievenbus...

Fijn en snelle keuze gemaakt. Snel geleverd. Heel tevreden

Goede afhandeling

Goede website en snelle levering

Erg tevreden

Goede service ook zijn de goederen snel geleverd

Snelle levering van degelijk product

Goede producten goed geleverd!

snelle levering, goede prijs

Binnen een dag geleverd, prijs kwaliteit verhouding is zeer goed, scharnieren besteld, deze zijn prima voor een lage prijs.

zending op tijd ontvangen. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden over waar de zending was

Ook al win ik geen prijs, ik wil toch graag zeggen dat ik uitermate tevreden ben. Dank u wel

Snel en goede service

Ik heb bijzonder voordelige scharnieren besteld die al de de volgende dag geleverd werden. Er miste een onderdeel, dat kan gebeuren en het werd na een berichtje snel opgelost.

Prima prima

Voldoende keuze uit ruime assortiment. Goede materiaal kwaliteit. Handige webshop, uitgebreide toelichting.

het zijn bedriegers met een slechte website

ik had een ladegeleider besteld met een softclose en push to open van 35mm hoog en 550 mm lang , maar ik krijg één van 45mm hoog, daarop meld ik dit en krijg als antwoord dat er verkeerde foto's op de website staan bij dit artiekel , dan zeg ik dat er ééntje opstaat die wel de foto heeft met 45 hoog en net de zelfde omschrijving , maar die 10€ minder kosten , daarna krijg ik alweer een melding dat die omschrijving niet klopt , ja met wat is die firma bezig , dit was een eerste bestelling die ik met dit bedrijf deed ,maar ook de laatste , mvg

Alles netjes geregeld met mijn bestelling

Alles netjes geregeld met mijn bestelling helaas wel de bestelling terug moeten sturen omdat het niet de juiste maten waren

Snel en top product

Gekocht zware ladegeleiders. Snel geleverd en product zeer degelijk zoals de beschrijving op de website deed voorkomen.

Snelle levering!

Snelle service en prima kwaliteit

Het wordt snel geleverd en de prijs kwaliteit verhouding is prima. Ook is het assortiment heel groot, zodat je altijd het goede hebt. Kortom: een aanrader!

Snelle en goede service

Snel het goed

De levering was er snel en het juiste .

Goeie spullen en snel geleverd.

zeer tevreden.

spullen zijn snel geleverd. met een duidelijke uitleg op de site. ik had graag een beschrijving van de scharnieren er op papier bij gehad. voor de maten om de gaten te boren. dit was nu lastig omdat ik zo mijn telefoon er bij moest houden. voor de rest alles ziet er netjes uit.

Prima.

Snelle levering, goede prijs en de kwaliteit lijkt goed.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel