Goede prijs - kwaliteit

De bestelde scharnieren doen hun werk perfect ( softclose ) en zijn eenvoudig om af te stellen. De bijbestelde handgrepen voor de deuren zijn mooi afgewerkt en zonder krassen en dergelijke.

Snel en op tijd geleverd

De door mij bestelde onderdelen voldoen aan mijn verwachting.

uitstekend

snel en ordelijke levering product

Goede producten.

Ik had scharnieren besteld en kreeg ze de volgende dag al binnen. En het zijn ook nog eens de scharnieren die ik wilde. Goed bedrijf hoor. Met vriendelijke groet, Tony.

Snelle levering en goed materiaal

Snelle levering en goed materiaal

Zeker een aanrader naar mijn opinie

Ervaring is iets persoonlijks maar in dit opzicht denk ik dat is voor ons allemaal, hier kan menig online bedrijf een voorbeeld aan nemen. Dat gezegd ben ik van menig dat ze op alle vlakken hun woord na komen op het gebied van kwaliteit en afgesproken levering. Gewoon top.

Simpel en goed

Makkelijk bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit materiaal. Niks op aan te merken.

Prima en op tijd

Goed product, goede prijs, keurig op tijd

Snelle en correcte service

top

mij ervaring was top niets op aan te merken alles op tijd aangekomen en mooi product

Prettig shoppen

Goede ervaring deze shop ,snel en makkelijk.

Geen product ontvangen…………

Bijzonder slecht,1 april en 2 april besteld en betaald. Daarna niets meer vernomen en niets ontvangen !!

goede service

alles perfect verlopen

toch weer een nieuw ervaring !!

makkelijk te vinden en vertrouwelijk , dat is goed overgekomen . en op tijd aan gekomen ,zoals het hoort

Makkelijk, foutloos en snel

Artikel makkelijk gevonden op de site, simpel besteld en snel geleverd.

prima en snelle levering van 2 softclose deurscharnieren

1e keer hier besteld en geen op of aanmerkingen. voor wat ik besteld heb zijn de bezorgkosten in verhouding wel hoog maar ook logisch in deze tijd

Snelle service en goed materiaal

Voor het eerst wat besteld , maar zeer tevreden. Snel geleverd en mooi en goede kwaliteit. Een bedrijf om vaker zaken mee te doen

Prima gegaan

Makkelijk online gevonden/overzichtelijk shop/veel keuzes/ snel en met een goede prijs geleverd

Duidelijke site en mijn vragen werden direct goed beantwoord

Zeer vakkundige ondersteuning bij eventuele vragen.

Uitgebreid assortiment - snelle levering. Top!

Ik was op zoek naar ladegeleiders voor kast. Vond op website goed overzicht en alle info om juiste type / maat te selecteren. Snelle levering en alles goed verpakt. Tevreden!

Goede geleiderail voor weinig

Ik zocht naar lade rails voor mijn kast ik heb nu goede zware rails voor weinig geld. Ze houden het uitstekend .

Gewoon top

Mooi deurbeslag !!

Nog mooier dan op de foto niet duur en snel geleverd ik raad m aan

Erg fijn bedrijf met kwalitatief goede producten

Ik heb al een paar keer lade geleiders besteld voor in mijn werk plaats. Ze tevreden met de kwaliteit van de geleiders en helemaal met de nette prijs van de geleiders.

Uitstekend!!

Vlotte levering en bestelling was volledig, super service

Meerheide 62

5521 DZ Eersel