Zeer snelle levering en de dingen die ik besteld heb zien er goed uit.

Goede ervaring

Prima website

Makkelijke website en snelle correcte levering.

Makkelijk te vinden, eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Snelle levering en een mooie werktekening

Er zit een hele duidelijke montage tekening bij.

levering prima prijs prima

Goede en snelle bediening. Dank u wel

Goed aanbod, fijne communicatie

Meubelbeslag Center heeft een goed aanbod voor een goede prijs, toen mijn item niet meer op voorraad bleek, is dit heel goed opgelost. Ik ben een zeer tevreden klant, en zal hier dan ook zeker weer bestellen.

snelle levering en kwaliteit is goed!

snelle levering en kwaliteit is goed!

Ik ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding van de producten die ik besteld heb. Ook het verzenden verliep vlekkeloos. Alleen wat problemen met de DPD bezorger die mijn pakketje zomaar op een afhaal punt afleverde, terwijl ik gewoon thuis was.

Helemaal perfect

Super. Van bestelling tot aflevering, je wordt perfect op de hoogte gehouden

Super snelle levering

Goede service en kwaliteits producten

Nergens anders goedkoper kunnen vinden. Goede kwaliteit!

uitstekend

goede service en het product klopt met alle maten

Goed geholpen door de klantenservice

Goede hulp van de klantenservice en bij twijfel werd er nagevraagd en snel teruggemaild. Heel fijn! De telefonische bereikbaarheid is wel wat beperkt.

Goed product en vlotte levering

Goed product en vlotte levering

verbazingwekkend

erg blij met de kwaliteit en goede service Ik raad het iedereen aan

De sloten zijn top

De bestelling ging eenvoudig en de sloten zijn allemaal gelijksluitend gemaakt.

Heel snelle levering

De site is duidelijk en je vindt makkelijk wat je nodig hebt. Levering was effectief de volgende dag, wat vaak wordt beloofd maar zelden waar wordt gemaakt.

Goed product, matige bezorging

Product is precies zoals verwacht. Bezorging was helaas niet te volgen, maar was ook niet heel laat.

Correct

Leveringstermijn: zoals belooft kwaliteit: correct communicatie: geen commentaar, Algemeen: zeer correct!

Duidelijke en overzichtelijke site , veel keuze en goed geprijsd .

Mooi product en snel geleverd

De meubel scharnieren zijn van een heel goede kwaliteits. Zelf in de gewenste kleur gespoten.

Snel en correct

Paumelles besteld en ontvangen, het waren niet de juiste. Met een uiterst vriendelijke dame gesproken die de juiste paumelles gelijk heeft verstuurd. De volgende dag had ik die alweer in huis, geen extra kosten. Dit is een zeer klantvriendelijke bedrijf.

Super snel

Binnen 16 uur de bestelling in huis. Precies wat ik besteld had, top geregeld!!!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel