keurige communicatie

na verkeerde inmeting uiterst netjes opgepakt

Oke

Prima ervaring

Erg duidelijke begeleiding en stipte (retour-) levering

Ik wist niet dat even een scharniertje bestellen zo complex was met voorliggende, soft close en greeploos openen etc. Uiteindelijk 2 leveringen nodig om alles in orde te krijgen en ook 2 retouren na telefonische begeleiding. Alles zeer stipt, kundig en zonder klachten op tijd afgehandeld. Schoolvoorbeeld van een goede webshop.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb ladegeleiders besteld en die zijn de volgende dag geleverd. De geleiders zijn robuust en functioneren uitstekend

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

Betreft de aankoop van Softclose ladegeleiders 400mm - zijmontage

Snel geleverd. Makkelijk te vinden op de website en een goede prijs

Voor een leek zoals ik kon ik het benodigde materiaal snel vinden. Het is ook razendsnel geleverd voor een goede prijs. Ik ben dik tevreden.

Mooi product

Ben erg tevreden over de ladegeleiders, ook de verpakking was top

Betrouwbaar en snel geleverd!

Besteld, en met één dag in huis!

Tevreden

Geheel naar wens. Prima prijs

prachtig materiaal

bestellen is eenvoudig via de site en wordt vlot geleverd in een deugdelijke verpakking. samen met een duidelijke montage handleiding. en de prijs is zeer redelijk tegenover de kwaliteit van het loopwerk. fijne zaak.

Prima bedrijf!

Had 1 sts te weinig besteld, gemaild naar contact adres en uitgelegd. Andere dag link gehad om 1 bij te bestellen, anders had ik dubbele verzend kosten gehad. Twee dagen later het correcte aantal afgeleverd. Prima service!

Nette prijzen, snelle levering, goede kwaliteit.

Alles makkelijk en snel geregeld. Spullen waren snel in huis en het voelt als een goed kwaliteits product.

Zeer snelle levering. En een prima kwaliteit van product.

No problems with website and fast delivery.

Great device allowing the pipe to be cut to size and keeping the off cuts.

Keurig en snel geleverd!

Via de site kon ik snel en duidelijk vinden wat ik zocht. Na bestelling had ik de volgende dag mijn onderdelen keurig verpakt in huis. Goede kwaliteit!

Ik had de verkeerde geleiders besteld. Mail gestuurd en daar op een snelle reactie dat het geregeld was en ik de juiste zou krijgen. Top geregeld. Echter weer zelf een fout gemaakt. En retour gestuurd. Binnen 3 dagen stond het bedrag weer terug op mijn rekening. Ga hier vaker bestellen.

Zeer goed, makkelijke webshop en de prijs kwaliteit ligt perfect

Zeer goed, makkelijke webshop en de prijs kwaliteit ligt perfect

Zeer tevreden!

Goed materiaal. Goed verpakt en snelle verzending.

Zeer snelle en verzorgde levering . PRIMA PRODUCT .

snel en goede prijzen

Snelle levering, qualiteit is ok. mooi dat u de passende schroeven met aanbevelen.

zeer tevreden

goede en vlugge service

Doen wat ze beloven en vermelden op hun site qua levering en levertijd!!

Een woord super

Duidelijk te zien wat ik nodig had.En snel geleverd dus zeer tevreden.

Zal vanaf nu al mijn meubelbeslag daar bestellen

In mijn zoektocht naar meubelbeslag voor mijn eigenbouw keuken kwam ik terecht bij meubelbeslag center. Wat me meteen aansprak was de prijs kwaliteit verhouding. Besteld vanuit België en 2 dagen later geleverd. Degelijk verpakt, duidelijke handleiding in kleur met foto's op A4 formaat in het Nederlands Bijgesloten een retourkaart, indien de bestelling niet juist is. Dus...in de wereld van het online shoppen is dit niet zoals het moet, maar is het zelfs beter. Als het goed is mag het zeker gezegd worden. Mvg

Snelle levering van de bestelde onderdelen. Heel goede opvolging. Een aanrader

Meerheide 62

5521 DZ Eersel