Zeer goede service en snelle levering

Product besteld op basis van een (helaas) foutieve beschrijving op de site. Keurig een gratis vervangend artikel ontvangen. Beide producten netjes binnen één werkdag geleverd. Zulke goede service zie je nog maar zelden!

Prima en volgens de verwachting

Prima geleverd, top service en prima produkt.

Snel geleverd, prima keuze en perfect product

Makkelijk uitzoeken op de website, daarna snelngeleverd en de ontvangen spullen zijn perfect.

Super! Boven verwachting

Website werkt makkelijk, duidelijke omschrijving van artikel, kwaliteit voelt goed. De kastroede is perfect op maat gemaakt, heel fijn!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd.

Prima werk

Ik heb scharnieren besteld voor mijn kast. Snel geleverd en prima kwaliteit. Werd constant op de hoogte gehouden van de bezorging status.

Helemaal goed

Snelle verzending, goed verpakt en goede product omschrijving op website.

Top levering

Ik had een aantal scharnieren en ladegeleiders besteld en deze werden correct en direct geleverd. Dit is een prima site, goed assortiment, heldere uitleg, zeer nuttige informatie over producten. Zeer content met deze site voor het zoeken naar producten maar vooral om de snelle levering, top...

Goed, alleen jammer van betalende retour.

Levering kwam op tijd, zoals aangegeven. Goed product. Ik had het verkeerde besteld maar de retour moest ik zelf betalen. Jammer, want nu heb ik het juiste (hopelijk) bij een andere webshop gekocht. Moest het weer fout zijn, dan kan het gratis retourneren.

Snel, zoals omschreven en goede prijs, Zonodig koop ik hier zeker weer.

Prima service, goede kwaliteit

Uiteindelijk maar een klein dingetje nodig. Hier gevonden en het was er binnen no time. Goede prijs en kwaliteit.

Snelle levering en artikel zoals omschreven

Goed en degelijk materiaal. Maar tekening klopt helaas niet

Bestelling was vlot geleverd, mooi verpakt en prijs/kwaliteit ok. Enkel de aangeven as-maten van de gaten klopte niet.

Goede prijs kwaliteit

Zeer tevreden van. Het is vlot geleverd, de rails zijn kwalitatief. Montage handleiding is zeer duidelijk met foto's erbij. Draagkracht is zeker voldoende en geleiden zeer vlot.

Prima en snelle service!

Snel geleverd.

goed afgehandeld

nadat mijn artikel niet leverbaar bleek, kreeg ik een mail met een alternatief waarna we tot overeenstemming kwamen en mijn teveel betaalde geld vrij vlot weer gecrediteerd werd. Keurig geregeld.

Juiste product, en een snelle levering

Goed product, goede bezorging maar de doos was wel groot ten opzichte van het product.

Prima zaak.

Online besteld en snel geleverd. En wat ik wilde hebben. Ik blijf klant

Snelle levering. Degelijke producten.

Duidelijke afhandeling van de bestelling via de website, geeft meteen vertrouwen.

Goed en snel geleverd

Hier zou ik zo weer bestellen

Goed en snel geleverd

De informatie wat bij het product zit is goed dus je weet wat je koopt.. maar je hebt zo veel scharnieren dus het is echt wel zoeken. Telefonisch contact opnemen om vragen te stellen is echt slecht, nemen de telefoon niet op, na 5 keer proberen eindelijk gelukt.

Brede assortiment super geholpen

Brede keuze is alle soorten en maten. Zit altijd wat tussen wat nodig is.. Bedankt voor de super snelle levering

excelent

service en vlug geleverd