Niet duur en snel geleverd.

Niet duur en snel geleverd en prima laderails

Voldoet aan mijn verwachtingen

Duidelijk omschreven, inclusief maten. Top.

juiste antwoorden, juiste assortiment, juiste prijzen: juist daarom!

Voor een maatwerk kast zocht ik passende ladegeleiders. Door het handige menu was de keuze makkelijk; vooral door de goede maattekeningen. Prijs goed, snel geleverd; passende verpakking.

Top product en snel geleverd

Makkelijk uitzoeken en bestellen. Snelle levering en goede kwaliteit. Onwijs tevreden absolute aanrader.

Prima product

Door de ruime keuze, het makkelijke bestelproces en de kwaliteit van de ladegeleiders ben ik uitermate tevreden over het product en de levering van Meubelbeslag Center. Ik raad dit bedrijf zeker aan!!!

Tevreden met aankoop en klantvriendelijkheid

Ik vroeg nadere informatie over het uiterlijk van bepaalde handgrepen, kreeg snel antwoord én zelfs een aanvullende foto. Na bestelling snel en netjes geleverd. Zo hoort het, blij mee.

Goed behandeld en snel

Zeer goed snelle levering website goed te doen.

goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

De la schuift er prachtig in en helemaal uit. En dat is wat ik wilde.

Top product/levering.

Product goede prijs kwaliteit verhouding. Supper snelle levering.

Zeer snelle levering

Goede website, makkelijk navigeren en uitgebreide informatie.

Uitstekende kwaliteit tegen lage prijs

Snelle levering en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Vergelijkbaar artikel bij bouwmarkt 2 x zo duur.

Snelle levering en precies wat ik nodig was, in een bouwmarkt niet te vinden

Product verkeerd geleverd, maar snel opgelost

In eerste instantie was ik Niet tevreden over het geleverde product. Dit bleek uiteindelijk te gaan om een verkeerd geleverd product. Welke ze zonder enige moeite alsnog hebben geleverd. Ook werd er niet moeilijk gedaan over het product waar ik niet tevreden over was. Al met al, erg fijne service en snelle afhandeling! Top!

Goed product en snelle levering!

Heb een bed verkocht via marktplaats. Er miste wat meubelbeslag. Was erg moeilijk aan te komen. Via Meubelbeslag toch gelukt en de kopers van het bed tevreden. Super geregeld.

Vrolijk gevoel

Ik had 2 ladegeleiders besteld voor mijn busje ...n zelf made model... De kwaliteit is top ...zelfs beter dan verwacht ! Levering prima Verpakking uitstekend Volgende dag in huis

Top bedrijf, state of the art.

Alles op site is zeer overzichtelijk en duidelijk. Prijs kwaliteit is schitterend. Ik kan dit bedrijf aan eenieder aanbevelen. Komt zeer zeker zijn afspraken na, vandaag besteld, morgen in huis, zelfs naar België.

Duidelijk, product voldoet aan de omschrijving, snelle service

zeer direct, zonder problemen correct geleverd, zeer tevreden!

duidelijke website met makkelijk en eenvoudige opties, betaal en levering gingen zeer soepel.

Perfecte en snelle levering

De laderails paste perfect daardoor is mijn kast weer compleet.

snelle levering, maar er waren geen bevestigingsvijzen bij, jammer.

Snel, kwaliteit, zeer concurrerend

Ik was op zoek naar ladegeleiders en schrok van de prijzen, tot ik Meubelbeslag Center ontdekte. Prijzen zijn hier zeer concurrerend, de kwaliteit is goed en ze werden snel geleverd. Inmiddels heb ik ze geïnstalleerd en ben ik heel tevreden over het resultaat!

Late reactie, maar daarna snelle service

De reactie op e-mail was laat, maar de service daarna was snel!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel