je krijgt wat je besteld en ook nog op de afgesproken tijd. Ik geef geen 10 omdat er altijd wel iets te mekkeren is

Twijfelachtig

Bij mijn bestelling waren eindstoppers welke slechts één boring van 8mm was en niet één kleine en één grote om de knoop in te klemmen ... maar nog geen antwoord hierop gekregen ? Service ???

zat geen handleiding bij bestelde, heb artikel niet gebruikt ligt op de plank

Goed en snel

Beshrijving was goed. Materiaal van goede kwaliteit en snel geleverd.

Duidelijke beschrijving en snelle levering

Voldoende keuze

Goede service en advies en snelle levering

Snelle levering en goed advies.

Top servies en volgens afspraak

Vandaag besteld morgen is huis is echt zo Twijfel je en heb je een vraag ook deze is snel beantwoord Ik beste hier de volgende keer gelijk weer

Prima snel geleverd, ook al ingebouwd

Ben zelf een tafel aan het maken , omdat wij vaak aan de salontafel eten, zit je altijd voorover. Nu maak een blad wat je naar je toe kan trekken , zodat je recht kan eten .

prima service ook als je een prouct wil ruilen

prima service als je een product wil ruilen.

Goede duidelijke site en snelle levering

Veel keuze met uitgebreide omschrijving van d eprodukten

Slechte bereikbaarheid

Ik had helaas een verkeerde bestelling geplaatst. Ik kon hier alleen niet achteraan bellen, omdat de klantenservice maar tot 12 uur bereikbaar is. Ik heb direct gemaild, maar kreeg hier ma 3 dagen pas reactie op met het bericht dat ze gesloten waren en dat ik dus pech had. Ik baal hiervan omdat je dan én verzend- en retourkosten moet betalen. En je geen mogelijkheid hebt om een bestelling te annuleren.

Goed materiaal en een snelle levering

Vlot

Vlot

Doet waar het voor staat

Het product is snel te vinden. Eenvoudig betalen en snel leveren.

Ruime keuze en snelle levering van kwaliteitsproducten tegen zeer concurrerende prijzen!

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis en het was netjes verpakt. Er zat een duidelijk kaartje bij voor de retourprocedure. Het enige verbeterpunt was dat er geen korte montagebeschrijving bij zat. Niet dat ik dat nodig had maar het is wel handig om wat tips te hebben voor een goede en makkelijke plaatsing van de producten. Top geregeld!

Snelle en fijne levering

Alex

Super snelle levering en de maten die er bij stonden klopte ook perfect. Dus de deurgrepen waren zo gemonteerd.

Een goed werkende zelfbouwlade voor weinig geld

De zelfbouwlade was makkelijk te monteren met een duidelijke beschrijving met plaatjes. Alleen de bodem, het front en het plankje achterin moest ik zelf op maat maken.

Duidelijke website,product goed en snel te vinden.

Alles op de website, goed en makkelijk te vinden. Zeer snelle levering. Super, zeer tevreden, kom je niet vaak meer tegen.

Goede prijs kwaliteit verhouding, top!!!

Zeer goede lageleider, kogelgelagerd voor een goede prijs. Snelle verzending.

ruime keuze, goed geklasseerd en duidelijke informatie

ruime keuze met duidelijke structuur op de website.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ze hadden precies wat ik nodig had voor een hele goede prijs. Kwaliteit was beter dan verwacht !

Prima geregeld

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Goede website met uitstekend materiaal.

De website heeft volop keuze, betreft uitstekend materiaal.. Het is wel een zoekwerk naar het juiste product mbt de specificaties zoals afmetingen, eigenschappen enz.

Kwaliteit

Zeer tevrede snelle verzending en zeer tevrede van de kwaliteit

Meerheide 62

5521 DZ Eersel