Goed materiaal voor goede prijs, snel verstuurd

Goed materiaal voor goede prijs, snel verstuurd

Artikel is top. Erg snel geleverd. Echt een aanrader!

Snelle levering volgens de afspraken

Artikel werd snel geleverd, zoals het hoort dus!

Snelle en correcte levering

Besteld materiaal snel geleverd. Mijn gedeeltelijke retourzending werd even snel afgehandeld.

Goede hulp bij vragen, fijne website en snelle verzending. Heb er al vaker bestelt en ga het zeker nog vaker doen

Waanzinnig

Je werd continu op de hoogte gehouden over je pakketje had zondag besteld maandag in huis Ik vind het zeker een aanrader

Snel geleverd goed verpakt

Jammer dat er wel mogelijkheidcis om schroeven mee te bestellen Maar dat ze niet in mandje komen

Enige twijfel over het verloop van mijn bestelling.

De verkeert ontvangen bestelling, de nieuwe bestelling en de retour- zending van de foute goederen, gaan de verdere aankopen bepalen. Het is altijd een onnodige verplaatsing naar het postkantoor, het kost tijd en geld en kan vermeden worden door aandacht op de werkvloer.

Hele vlotte en correcte levering

Makkelijk site en vlotte en correcte levering

Prima koopervaring, duidelijke webshop en snelle verzending.

Ladegeleiders voor onze 20 jaar oude keuken tot mijn verbazing nog steeds verkrijgbaar en kunnen dus eenvoudig vervangen worden :-) Fijne duidelijk ingedeelde winkel met ruime keuze. Prima

Snelle en goede aflevering

Zoals als ik gewend ben van meubelbeslag center snel geleverd

helemaal top

Op tijd geleverd en uitstekende kwaliteit en de website is duidelijk en zeer overzichtelijk .

Snelle levering, top product

Snel de juiste geleiders gevonden en besteld. Snelle levering TOP

Goed product

Snel geleverd in goede verpakking

Snel advies en snelle levering

Ik had advies nodig en via email had ik snel antwoord. Levering was ook prima in orde.

Super snelle en correcte levering

Top bedrijf, vragen snel beantwoord. Goede service.

Levering volgens afspraak

Kwaliteit niet naar verwachting, bladveertje achter schuif reeds na 1 dag er uit gevallen en niet terug te plaatsen. Product werkt niet naar behoren.

Degelijk materiaal,snelle levering

Ruime keuze,alles op voorraad daardoor dus snel te leveren

mooi op tijd bezorgd, met dank.

kon gelijk met de montage beginnen

Goede service!

Goed kwaliteit!

Goede producten voor juiste prijs

Snel en goed

Prima online winkel. Goede prijzen en uitgebreid assortiment. Gebruikersvriendelijke website en snelle levering.

Prima product - snelle service

Heldere uitleg op de site, duidelijke foto's en product snel geleverd.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel