Overzichtelijke site, ruim voldoende productinformatie

Gewoon goed

Een aanrader !

6 ladegeleiders aangekocht , degelijk en sterk materiaal , bijzonder snelle service , goed verpakt , goede communicatie , een aanrader !

prima Product

prima Product , goed van prijs en snelle service

Duidelijke site en zeer snelle levering

Zoeken op de site is zeer eenvoudig. Duidelijke en gedetailleerde beschrijving, wat erg prettig is. Daarbij wordt het bestelde zeer snel geleverd.

zeer tevreden - zou niet weten hoe nog beter kan-vandaar max. score

bestelling is uitstekend afgewerkt- prd netjes ingepakt - koerier die het op een plaats achterliet waardoor je het niet zag vanop straat ( diefstal vermijden). raad het zeker aan

Prima product en service

Prima product en goede ervaring met klantenservice

Super kwaliteit, Top service!

Snelle levering, de artikelen waren boven verwachting. Blij met mn aankoop Zeker aan te raden!

Goed en deskundig.

goed en duidelijk advies gekregen.

Snelle levering en gebeld wanneer artikel uit het assortiment is gehaald

Prima eerste ervaring. Ik werd keurig gebeld dat een artikel niet meer geleverd kon worden. Geld stond de volgende dag weer op mijn rekening. De volgende bestelling kwam keurig verpakt en volgens afspraak binnen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Goede service. Wat mij betreft kan de prijs waarbij je gratis levering krijgt wel wat omlaag.

Super snel geleverd

Woensdag avond besteld en donderdag al in huis! Zouden meerdere leveranciers een voorbeeld aan kunnen nemen!

Artikel volgens verwachting Op tijd en snel bezorgd Keurig verpakt.

top!

Prima snelle levering.

Snelle service en goede assortiment.

Mijn bestelling snel binnen en goed verpakt.

Binnen aangegeven levertijd geleverd. Netjes en compleet verpakt

Super snelle levering en prima prijs

Lade geleiders gekocht super snelle levering en voor een prima prijs!!

Alles uitstekend verlopen . Fijne webshop.

De laderails zien er goed uit snel geleerd . en voor een heel mooie prijs . Super .

Leveren snel en reageren goed bij vragen

Aantal lade geleiders besteld, allemaal snel geleverd en bij vragen reageert de klanten service goed en snel.

Snel en duidelijk

Ik wist wat ik zocht en door de duidelijke indeling van de website kon ik het zo vinden! Het afrekenen verliep soepel en de communicatie over de levering was vervolgens zeer goed.

makkelijk besteld en snel geleverd

Gewoon zoals je zou willen!!

Prima.

Snel en goed geleverd.

Goed spul,niet duur en snel geleverd.

Overzichtelijke site,snelle levering,niet duur en goede kwaliteit kortom wij zijn zeer tevreden.

prima op tijd geleverd

geleverd zoals was aangegeven en prima verpakt

Goede informatie op site

Ik was op zoek naar een apart type scharnier. Meerdere bedrijven moeten benaderen en informatie moeten geven over specificaties en dan hadden ze het helaas niet in het assortiment. Op deze site stonden ze er gewoon op met een gedetailleerde omschrijving van de specificaties die niets te vragen over liet.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel