Goede kwaliteit

Snel geleverd goede kwaliteit

Goede prijs en snelle levering

Twee sets ladegeleiders besteld ,om in ons campertje te bouwen Solide geleiders ,gaat zeker lukken

Snel geleverd klasse

Goed produkt!

Snelle levering van het bestelde

Duidelijke website en snelle correcte levering

Prima site, lage prijzen goede kwaliteit en zeer snel geleverd !

Ik zocht lange (80cm) en stevige lade rails nergens te vinden maar toen Meubelbeslag Center ontdekt. Duidelijke site, ruime informatie en tekeningen met maten (=TOP) Volgende bestelling komt er binnenkort aan.

Snel en netjes verzonden

Grote hoeveelheid softclose scharnieren besteld. Nette uitleg online voor de juiste keuze en snel geleverd.

Snelle levering product zoals omschreven.

Product was snel binnen. Geleiders zijn stevig. Gewoon een goed product zeker voor deze prijs

Goed geregeld

Snel en correcte afhandeling

Goede kwaliteit en een snelle vlotte levering

Ik heb goed ervaring met het bestellen bij Meubelbeslag Center. Duidelijke website en een snelle bezorging. Kortom heel tevreden.

makkelijk en snel

De ladegeleider van de box was stuk waardoor hij niet meer goed sloot. Bij meubelbeslag een nieuwe set besteld. deze was snel geleverd. zag en zag er ook nog eens robuuster uit dan die er origineel onder geschroefd zat. De geleiders waren makkelijk te vervangen en de la sluit weer goed!

Duidelijke site, snel geleverd

Wist niet goed welk beslag ik nodig was , op de site werd dat goed duidelijk,

Uitstekend gepresteerd

Excellent verpakt, punctueel geleverd, uitstekende materialen

Correct en snel geleverd

Prima.

zeer tevreden en snel geleverd

kan ik iedereen aanbevelen

Makkelijk zakelijk doen

Terwijl het door mij uitgezocht artikel was uitverkocht werd het alvast vastgezet voor bestelling als het zou binnenkomen en 1 dag nadat ze bij hen binnen waren gekomen had ik ze in huis. De deuren zien er nu super uit met deze mooie deurkrukken. Past echt heel erg mooi bij dit huis.

Klantvriendelijk, goede materiaal/prijs verhouding

Op mijn e-mail inzake een defect geleverd artikel ontving ik een persoonlijk antwoord en binnen een paar werkdagen een vervangend artikel. Het bestel- en leverproces was overigens ook dik in orde en de geleverde artikelen beoordeel ik als kwalitatief en zonder meer de prijs waard.

Overzichtelijk, en alle scharnieren per stuk te koop. Volgende dag al in huis.

Alle scharnieren van de kastjes vervangen voor een softclose scharnier en nog 2 andere voor een badkamerkast. Was eenvoudig te vinden op de site nadat ik het merk scharnier had ingevuld.

Zeer positief

Bestelling was snel geleverd. Heb telefonisch contact gehad omdat ik twijfelde of ik wel de juiste soort gasveer had besteld en werd daarbij heel vriendelijk geholpen en men stele me voor de gasveer gewoon uit te proberen, mocht het niet goed werken, kon ik hem nog gewoon even omruilen. Ben hier erg tevreden mee.

snel geleverd

Duidelijke website , goed prijs , snel geleverd

Kwaliteit voor een goede prijs

Goed product! Ik had eerst een setje vergelijkbare scharnieren van een bekende bouwmarkt gekocht. Die voelden zo gammel aan dat ik ze heb teruggebracht en deze besteld heb. Zijn qua prijs vergelijkbaar, maar wat een verschil in kwaliteit!

Prima site om je producten te bestellen

Snelle duidelijke levering voldoet aan verwachting

Goede solide geleiders duidelijk omschrijving je krijgt het beloofde

goed, netjes bezorgd

naar verwachting geleverd.

Je krijgt waar voor je geld

Het product is als omschreven net en stevig materiaal En super netjes verpakt en snel verzonden

Meerheide 62

5521 DZ Eersel