Gewoon goed

groot assortiment en snelle levering. Wat wil je nog meer. Ga hier zeker nog eens materiaal bestellen.

zeer tevreden

zeer tevreden

Gewoon goed!

Deurstoppers gekocht. Goed en voor een scherpe prijs!

snel geleverd

Andere leverancier had problemen met levering . Na telefonisch contact werden de geleiders snel geleverd . erin gezet en klus geklaard prettig voor mijn klant en voor mij .

Goed materiaal, levering DPD minder.

Makkelijke site om te bestellen. Verzending oke alleen DPD stuurde mail dat het onderweg was en dat het 1 a 3 werkdagen zou duren. Maar werd al geleverd dezelfde dag. Buren hebben het aangenomen, maar daar vroegen ze aan of ze Engels kon spreken. Bij thuiskomt zat er een papiertje van DPD tussen de deurpost en deur geduwd I.P.V brievenbus. Misschien toch een andere vervoerder kiezen waar je van op aan kan?

Goede uitleg correcte geholpen en snelle levering Top

Super….hoeft niets aan toegevoegd te worden.

Product is goed

Ik word alleen *****ziek van die tevredenheidbeoordelingen die je naderhand krijgt

Top site

Top producten, grote keuze, of je nu één klein item zoekt of besteld, of grotere aantallen, de mogelijkheden zijn legio. Duidelijke uitleg en beschrijvingen, grote keuze en acceptabele prijzen. Snelle levering. Prima site.

Snelle levering en top kwaliteit

Twee lade bouwpakketten besteld bij meubelbeslagcenter.nl en ben zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde lades en heel blij met de snelle levering. En dat alles tegen een hele scherpe prijs! Bij een volgende klus zal ik zeker weer even bij meubelbeslagcenter.nl kijken.

Ondanks vertraagde levering toch tevreden

Deurknoppen besteld, zag er in het echt net zo uit als op de foto. Erg mooi. Problemen met levering, maar na een telefoontje alsnog de volgende dag in huis

Snelle service, goed product voor goede prijs

Op internet zocht ik spullen voor mijn zelfgemaakte bed waar lades onder kwamen. Er waren weinig zaken waar ik de onderdelen tegen een normale prijs kon vinden zonder troep te krijgen of veel te zware oplossingen. Kwam toen de site van meubelbeslag tegen. Mijn eerste ervaring met deze firma was zeer goed. Goede prijs, heldere communicatie en overeenkomstig de informatie snel geleverd. Keurig verpakt en onbeschadigd ontvangen. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier mijn onderdelen bestel.

Zeer goed!

Zeer goed!

Geweldig snel en correct geleverd

Komen de afspraken goed na.

Klantvriendelijk en servicegericht.

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Snelle levering, goede informatie.

Snel verzonden en goed verpakt.

Het bestelde was compleet, niets vergeten. Er was zelfs nog een extra bitje toegevoegd voor de schroeven. Her was ook goed verpakt.

Top geregeld

Mijn bestelling is met goede moed opgestuurd en heb het in goed orde orde ontvangen,top geregeld!

Goede website!

Prima sortering, goede prijs!

Snel en alles naar wens

Goede klantenservice, en snelle verzending

Klantenservice reageert snel op vragen. En door de snelle verzending optijd in huis

Snelle verzending, hoge verzendkosten

Ik heb bij Meubelbeslag Center een zakje schroefjes besteld. Het bestelproces ging prima en ze werden snel verzonden. Ik betaalde alleen 6 euro verzendkosten, wat ik erg veel vind gezien het gewoon als zakje door de brievenbus werd afgeleverd.

Hoge kwaliteit

Mijn eerste indruk was meteen: zo dit is van goede kwaliteit. De rail is zwaar, mooi dik en loopt stil en geruisloos. Product was precies zoals op de website stond. Niet de gaatjes op een andere plek bijv. De rail is geschikt voor grote lades.

verkeerde besteld en netjes terug gestuurd en bedrag retour gestort

eenvoudig besteld en snel bezorgd

Gewoon goed. Niets aan toe te voegen. Makkelijk en snel bezorgd.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel