Uitstekende service!

Deskundig, degelijk en snel!

snelle en goede levering

Pakket is niet afgeleverd

De levertijd was langer dan ik hoopte maar op de beloofde datum kreeg ik een melding dat het pakket wat later kwam omdat “de bezorging niet was gelukt”. De volgende dag in de DPD track en trace las ik dat het pakket retour afzender was. Daarna er niets meer van vernomen

Goeie service

Snel, correct en handig

Website gevonden via google. Zeer duidelijke website, omschrijving van product en veel aanbod! Ook wordt er vermeld wat je nog extra nodig hebt voor het materiaal dat je zal kopen. Snelle en correcte levering!

Goede ladegeleiders voor een zacht prijsje met een duidelijke montage beschrijving, tevens snelle levering.

Goede service en erg snelle levering!!

Ik heb al meerdere malen besteld en elke keer ontvang ik beslag van goede kwaliteit voor goede prijzen!!! De snelle levering maakt het af!!

Duidelijke website en keurig verpakt super snel geleverd

Veel keus in kwaliteit en snel geleverd

Hier kan je project pas echt beginnen. Veel spullen voor een goede prijs en snel geleverd.

Snelle levering , zorgvuldige emballage .

Zeer goede service: snelle levering, zorgvuldige emballage . Top .

Dikke prima

Deurbeslag uitgezocht, besteld en de volgende dag geleverd. Totale tijdsbesteding ca. 5 minuten, zo kunnen aan het werk.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs kwalititeitsverhouding en snelle levering!

Product helaas stuk geleverd, perfect opgelost!

Vorige week een product ontvangen wat helaas flink beschadigd was (hoogst waarschijnlijk door de pakketdienst). Melding gemaakt en direct (binnen twee dagen) een nieuwe ontvangen. Top service.

geweldig

prijs en kwaliteit goed!

Ladegeleiders zijn snel geleverd en van goede kwaliteit. Als het project lukt, zullen we er nog meer bestellen :)

Tevreden met bestelling

Goed product, stevig. Netjes en snel geleverd.

Heel ruim aanbod, snelle service

Precies kunnen vinden wat ik zocht en tussendoor ook nog van prima en vlot advies voorzien. Snelle verzending/levering ook. Aanrader!

Nadat ik eerst zelf de verkeerde maat had besteld bestelde ik uiteindelijk de goede maat voor een keukenlade. Bij levering bleek deze niet compleet te zijn maar dit werd zeer snel opgelost!

Snelle levering en een degelijk product.

Precies wat ik nodig had, snel geleverd en goede kwaliteit.

Kwaliteit en service die verwacht wordt van Meubelbeslag Center

Er valt weinig op te merken wanneer je bestelt bij Meubelbeslag center. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vlotte afrekening en snelle levering zorgen ervoor dat ik blijf bestellen.

Snel, prima service

Na bestelling volgende dag in huis, prima materiaal.

Gewoon goed

Had een klepsteun nodig voor onze speelgoed kist. Besteld en de volgende dag in huis en alles zoals omschreven met een duidelijke tekening.

Gewoon prima service

Gewoon prima service

Snel en goede levering

Een snelle levering en goed materiaal geleverd

Snelle levering en netjes verpakt Nette spullen

Meerheide 62

5521 DZ Eersel