zware kwaliteit en correcte levering

Precies wat ik zocht, degelijk materiaal, zwaar kaliber, voldoet perfect.

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling ging soepel. Is snel geleverd en kwaliteit is prima.

Gelukkig goed gekomen

Leveringsproblemen zijn snel en adequaat opgelost ondanks grote drukte in de transport wereld.

Zeer goed!

Exact volgens beschrijving, zeer snelle levering en prima prijs! Het scheel enorm met de bouwmarkten! Wat meubelbeslag betreft blijf ik in het vervolg hier kopen!!

Snelle levering en correcte prijs

Ruime keuze

Snel en goed geleverd

Vlotte afhandeling voor een correcte prijs

Gewoon goed geregeld

Geen flauwekul, bestellen, betalen en snelle levering. Kwalitatief goede producten.

gewoon zoals het hoort.

zoals het hoort.

Unieke producten voor een mooie prijs

Mooie range producten voor de dbz die je niet in de bouwmarkten kunt krijgen. Redelijke prijzen en snel geleverd!

Duidelijke website, snelle levering.

Ik kon mijn product snel vinden, ruime keuze voor een goede prijs. Beterdan bij een bouwmarkt. Vervolgens werd het snel en keurig verpakt geleverd.

Goede producten en service

Ik had in eerste instantie de verkeerde ladegeleiders gekocht. Deze waren er trouwens al binnen 1 dag! Toen de juiste besteld en mocht de verkeerde terug sturen. Ook de tweede sets waren er weer binnen 1 dag! Top. Hele degelijke producten. Gied stevig.

Goede online documentatie per product waardoor mijn keuze goed gemaakt kon worden.

Een oud kastje met kapotte ladegeleiders., dit door een relatief grote lade die altijd voller en zwaarder belast is geweest als zou mogen. Nieuwe sterkere volledig uittrekbare geleiders gemonteerd en we gebruiken de lade nu weer met plezier. Goede prijzen, vlot geleverd, helemaal tevreden. Meubelbeslag, een aanrader wat mij betreft.

Lage prijzen, hoge service

Scharnieren voor een kast besteld. Dat ging gemakkelijk en snel. De webshop is zeer overzichtelijk en de prijzen zijn goed. Ik had mijn bestelling ook snel in huis. Hier kom ik zeker nog een keer terug.

Snel geleverd, ruime keuze

groot assortiment, goed kijken voordat je besteld, want het aanbod is groot. snelle levering en kwalitatief hoogwaardige producten.

Uitstekende snelle dienstverlening.

Daags na bestelling was de levering er al. Een foutje werd onmiddellijk rechtgezet. Aan te bevelen.

Duidelijke website en goede afhandeling.

Als hierboven...

Duidelijke website, veel keus en goede prijs kwaliteit verhouding

Fantastisch gedaan! Ga zo door!:)

We bestellen wel vaker spullen op internet maar deze keer was het compleet anders. We hebben twee ladegeleiders besteld en ondanks een kleine verwarring over het adres werd er toch op tijd geleverd. Helemaal top! Onze dank is dan ook groot, Meubelbeslagcenter! Ga zo door! Chapeau, chapeau. Vriendelijke groet, Nazs renovatie!

zeer goed

Ik wil onder mijn trap 3 lades maken voor de schoenen en dus bedacht ik 3 lades van 86 cm diep 60, 90 120 cm breed voldoende voor zo'n 36 paar schoenen jullie waren zeeeeer snel met de levering, ik had zo'n 2 tot 3 dagen later verwacht. Omdat het donderdag middag was maar vrijdag kwamen ze al rond het middaguur Nu nog weer klus winkels open zodat ik het hout gezaagd op maat kan ophalen

goed gedocumenteerd

werkt goed maar kon iets eenvoudiger gemonteerd worden. lade kan niet eenvoudig losgekoppeld worden

Geen klachten

Ladegeleiders waren goede prijs en kwaliteit. Bestelling was vlot gelevert.

zeer snelle levering

Prima service. In de feestdagenperiode om 15:00 besteld levering was de volgende dag om 11:00 uur. Product zoals verwacht.

Goedkoop en goed

Snelle levering goes materiaal en voor een hele nette prijs

Goede kwaliteit met lage prijzen en snelle levering.

Haakse hoekjes waren niet haaks

Hoekjes niet haaks deuvel niet allemaal zelfde dikte. Kort om niet fantastisch

Meerheide 62

5521 DZ Eersel