heel goed ,zoals verwacht

snelle levering , artikel zoals omschreven en verwacht

Niet lang moeten wachten op levering. Zeer goede kwaliteit van de rails .

Tevreden over MBC

Meerdere keren bij meubelbeslag gekocht. Goede kwaliteit en vlotte levering.

Snel en correcte levering

Snelle en correcte levering. Helemaal top

Prijs ennkwaliteit goed. Snelle correcte levering. Aanrader voor elke hobbyisten

Supersnel geleverd

Het product was volgens verwachting: goed en niet duur. De levering was heel snel

Snelle en correcte levering

Xxxx

Goede service snelle levering!

Snelle levering goede service

Mooi kwaliteit

Snel besteld en snel geleverd

Makkelijk bestellen, met passende tips voor andere producten. Zelfs in de hectiek van de feestdagen dezelfde dag verzonden.

Goede kwaliteit snel geleverd

De ladegeleiders van mijn commode waren afgebroken. Heb bij Meubelbeslag Center stevige ladegeleiders besteld voor een hele aantrekkelijke prijs samen met bijhorende schroeven. De ladegeleiders zijn snel geleverd en met de schroeven zit alles nu stevig in elkaar. Helemaal tevreden.

handig, duidelijk en snel

Ik ben totaal geen klusser, nu de winkels gesloten zijn in NL hadden we 2 kastroedes en houders nodig voor de babykamer. Ik zocht online en kwam snel hierop uit. Het was alleen nog een keuze maken welk materiaal ik wilde. Ontzettend handig dat de optie tot het op maat zagen erbij zat aangezien het niet om een standaard maat ging. Bestelling kwam snel binnen. Top.

Goede snelle levering

Snelle levering bin en 1 dag ook tijdens de feestdagen.

snelle nette levering, goede degelijke kwaliteitsproducten

zeer nette snelle levering, de producten zijn van een goede kwaliteit. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Snelle service!

Snelle service ondanks de feestdagen voor de deur

Product zoals geadverteerd en snel geleverd

Extra grote laden rails besteld. Kwalitatief goed product! De rails geleid goed en is erg stevig. Volgende keer bestel ik hier weer.

Uitstekende service

Mijn pakket was beschadigd waardoor de inhoud ontbrak. De servicedesk was snel bereikbaar, vriendelijk en zorgde ervoor dat ik een dag later alsnog mijn ladegeleiders kon plaatsen. Echt top service!

Snelle levering na eenvoudige bestelling

Goeie website en snelle levering

Website is in orde. Prima om je keuzes te maken. Snelle en nette aflevering.

Zie score: zeer goed

Had in eerste instantie de verkeerde artikelen besteld. Nadat daar achter was gekomen heb ik direct een mail gestuurd . Deze werd snel beantwoord en de bestelling werd ook snel gecorrigeerd. Het reeds betaalde geld is ook snel terug gestort. Prima.

Goede snelle service

Verder geen opmerkingen

Kwaliteit voor een scherpe prijs!

Bij Meubelbeslag center heb ik 2x een heavy duty geleiderails besteld, deze kunnen een gewicht van 120kg dragen en uitschuifbaar tot 200cm! Ik heb de geleiders in mijn werkbus gemonteerd, hiervoor een lade gemaakt en kan het grote deel van mijn gereedschap dragen, hierdoor hoef ik niet meer in mijn bus te klimmen om gereedschap te pakken en kan ik overal makkelijk en goed bij!

Levering snel. Artikel naar ons zin. Goed verpakt. Niets negatiefs te melden.

Prima netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd

Meerheide 62