Niets op aan te merken

Goede prijs, snel bezorgd, helemaal prima.

Keurige service, en snelle bezorging in de drukke decembermaand

Keurige service, en snelle bezorging in de drukke decembermaand.

Super.

Ik had verkeerd gemeten. Ter plaatse heb ik de producten kunnen wisselen. Prima geholpen.

Snelle levering zonder overbodige verpakking

Snelle levering zonder overbodige verpakking en zonder mails vóór iedere stap van het verzend proces. Vandaar van mij een 5 ster beoordeling

Erg goede prijs kwaliteit verhouding!

Erg goede prijs kwaliteit verhouding. netjes verpakt

Goede overzichtelijke shop en snelle levering

Goede webshop en snelle levering onlangs de kerstdagen en de drukte bij de pakket bezorgers. Order was netjes verpakt. Communicatie via de mail was duidelijk.

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

voor een op maat gemaakte lade in een voorraadkast heb ik deze laderails gebruikt. Makkelijk met monteren en loopt erg soepel en sluit mooi af.

Prima bedrijf doet wat zeggen. De juiste spullen komen binnen en snel en optijd.

Snel, mooi, goed betaalbaar

Snel, mooi, goed betaalbaar

Zeer goed product

Je vindt er een ruim assortiment; de bestelling en betaling verlopen heel vlot. De producten werden heel snel geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit. Aanrader.

Super goed jammer dat je nie weet wanneer het binnekomt

Snelle levering… duidelijke site… goed overzichtelijk

Sneller dan snel. Helemaal top.

Sneller dan snel en helemaal top

Mooie vaaskopscharnieren besteld om een authentieke kast te upgraden. Snelle levering en een degelijk product.

Goede snelle levering en keurig verpakt.

Bestellen zeer eenvoudig duidelijk aangegeven en afwikkeling uiterst professioneel.

Bestelling nog niet ontvangen

Ehmm, komt die nog?

goed assortiment, gemakkelijk bestellen en een zeer snelle levering, prima werk.

Super geleiders

Snel gekregen. Ik heb ze direct aan de lade monteert. De maten op de site zijn goed. Ik ben er blij mee super product.

Zeer goed snelle levering duidelijke site

Goede serivce

Snel geleverd en goede kwaliteit

Supersnelle levering

Prima kwaliteit

Goed en snel geregeld

Ik vaker wat bij meubelbeslag besteld, je kunt het zelf allemaal controleren,door de maten goed op te meten, dus dat gaat goed.

het ziet er prima uit

zoals ik al schreef ziet het er prima uit en ook lekker snel geleverd zodat ik het kastdeurtje nog voor de kerst kon repareren. top!

Snelle en vlotte levering

Zeer tevreden, juiste bestelling ontvangen op de aangegeven datum en tijd.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel