Materiaal was zeer snel geleverd

Supper

Snelle service top!!

Top geregeld van bestelling tot levering

Makkelijk te vinden in de webshop en de afhandeling van de bestellingen werkt ook zeer goed. Snelle levering van een topproduct.

Goede levering

Zeer snelle levering

Gemakkelijke site en snelle service!

Gemakkelijke site, werkt goed en eenvoudig en snelle levering.

goed spul

prima kwaliteit, snel bezorgt

Goede snelle levering

Mooie site, goede prijs en snelle levering dus gewoon goed!

Snelle en goede service. Betrouwbare webwinkel.

Snel iets kunnen bestellen en het is snel geleverd. Goede service!

Hoge kwaliteit voor eerlijke prijs

Voor het eerst besteld bij meubelbeslag enter en de materialen zijn snel en netjes verpakt binnen gekomen. Netjes geordend per onderdeel. Wij hebben softclose laderails besteld (volledig uittrekbaar) en softclose potscharnieren. Beide systemen werkt de softclose echt fantastisch. Materiaal en constructie voelen degelijk aan, ik hang met vertrouwen mijn kledingkast lades eraan. In het vervolg zal ik zeker ook bij hun kijken voor andere materialen.

goede prijs, snelle verzending

goede prijs, snelle verzending

snelle servies en correcte levering .

zeer snelle levering ook tijdens feestdagen prijs kwaliteit zeer goed. zal ik zeker nog op bestellen

Wordt gedaan wat er gevraagd wordt!

Juiste en tijdige levering van bestelling. Overzichtelijk site en goede informatie verstrekking. Helemaal top!!

Goede kwaliteit

Goede productkwaliteit en duidelijke site Juiste prijs/kwaliteit verhouding

Goed, overzichtelijk en mooie producten om iets prachtigs te kunnen bouwen!

Idee.. naar de website... snel kunnen vinden... bestellen was erg simpel... correspondentie er fijn.. en ondanks de kerstweken erg snel in huis!

Snel en correct

Zeer goede kwaliteit

Makkelijke website snelle verzending

Goede ervaringen met deze website

Snelle, betrouwbare service en levering

Snelle bezorging en goede info via mail. Produkt komt overeen met de beschrijving.

Snelle levering, stevig verpakt en degelijk materiaal!

Lade geleiders besteld, binnen 3 dagen geleverd(kerstperiode) de verpakking was heel stevig zodat er geen beschadiging kon onstaan tijdens de levering. De lade geleiders zijn prijs kwaliteit echt TOP!!!

Een echt aanrader

Op zoek naar nieuw deur beslag voor in de huiskamer. We hoeven niet lang te zoeken op internet, meubelbeslag heeft precies wat we zoeken en nog voor een aantrekkelijke prijs ook. Producten besteld en al snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden via de mail.

Mooi product en snel geleverd

Voor onze keuken waren we op zoek naar unieke handgreepjes. Die hebben we hier gevonden en ook nog snel geleverd!

snel gevonden en snel bezorgt

via de website zijn de artikelen vlot gevonden. na het bestellen goed op de hoogte gehouden over de verzending van het pakket. Het pakket kwam vlot binnen en was zoals omschreven.

uitstekende service

zeer snelle levering, uitstekende kwaliteit, kortom, prima ervaring

Is goed verpakt aangeleverd.

Het materiaal ziet er goed verzorgd uit en alles werkt goed. De handleiding ziet er verzorgd uit alleen mis ik de plaatsing aan de zijkant van de kast.

Snel de benodigde onderdelen gevonden op de side en snelle levering.

Snel de benodigde onderdelen gevonden op de side tegen mooie prijs. Dit komt mede door de product informatie die op de side aanwezig is.

Makkelijk en snel

Een mooie site waar je makkelijk de juiste onderdelen kunt vinden, ook de prijs is goed. Ook makkelijk dat je meteen de schroeven mee kan bestellen.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel