Soepel en vlot geleverd.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering kwaliteit zoals verwacht

Gewoon prima, zoals het hoort

Snelle levering, breed assortiment

Goede, snelle service

Meubelbeslag Center levert snel, voor uitstekende prijs! Kwaliteit is goed!

Vlot en correct

Zeer vlotte levering, correcte prijzen. Gebruiksvriendelijke website

Keurige snelle levering

Duidelijke site waarop de producten goed zijn weergegeven. Keurige bevestiging en snelle levering.

Snel, en zonder loze beloftes. Precies zoals het is. Uitstekend!

Keurig

Keurig

Zeer goed geregeld

Als zeer goed

Prima service en snel

Prima service en snel

Duidelijke uitleg en een snelle levering, mijn dank!

Mooie kwalitieit, lades sluiten mooi zacht

top

snel en betrouwbaar

Bestellen ging heel gemakkelijk

Heb een 6 tal ladegeleiders besteld, prima kwaliteit.

Het houdt de druk goed

Want het kastje dat ik heb gemaakt is goed met deze rollade geleiders.

Dank voor antwoord service dienst

Ondanks niet levering op beloofde datum is dankzij de service dienst geantwoord op mijn vraag en kreeg ik steeds correct antwoord. Ondertussen is pakket geleverd waarvoor dank .

Overzichtelijke website, goede prijzen, duidelijke communicatie en vlotte levering. Top service, bedankt!

Product voldoet zeker en de levering was erg snel

Duidelijke product info.

Ik ben erg tevreden met de duidelijke productinformatie te vinden op de site. Na het bestellen ook snel de levering aan huis ontvangen. Wat wil je nou nog meer als je online een aankoop doet?

Zeer tevreden over de aankoop

Ladegeleiders met softclose-functie besteld (Artikel SKU: SC500V45) voor een zelf te bouwen ladekast onder de trap. Producten zijn compact waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen bij het inbouwen. Geleiders zijn van degelijke kwaliteit en zien er ook netjes uit. Door de verschillende mogelijkheden aan lengtes voor iedere lade de juiste lengte kunnen kiezen. Goed en netjes verpakt en snel geleverd.

Goede service na slechte levering DPD

Inmiddels heeft Meubelbeslag Center contact met me opgenomen en excuses aangeboden voor de slechte verzending door DPD. Pakket wordt nu opnieuw verzonden waarbij ik er vanuit ga dat het helemaal goed komt. Top service dus! ==================================== Pakket is tot op heden niet geleverd. Er werd gezegd dat we niet thuis waren maar dit was wel het geval. Bezorger heeft pakket naar DPD punt gebracht ruim half uur verderop ipv in eigen woonplaats. Zelf gebeld met DPD, nu in afwachting.

Enorm snelle levering

Zeer goede info kunnen bekomen voor hetgeen ik nodig had. Afhandeling was enorm makkelijk en 1 dag later zijn de artikelen reeds geleverd.

Goed en snel geregeld

Overzichtelijk en snel bestellen, en zeer snel geleverd!!

Duidelijke site, goede service, snelle verzending.

Zeer snelle levering. Tevreden over het geleverde product.

Snel, goede prijs kwaliteit verhouding.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel