Goede service / kwaliteit

Ik had het product besteld wat ik nodig had en de volgende dag al in huis. Super geweldig en voordelig deze site. Volgende keer weer bestellen.

Uitstekende ladegeleiders voor een uitstekende prijs

Voor diverse projecten heb ik ladegeleiders van het Meubelbeslag Center gebruikt. Eenvoudig besteld, snel geleverd en een vriendelijke klantenservice.

snel en goed

verkopen prima producten en leveren snel. duidelijke site!

Keurig, zoals je mag verwachten.

Goed te vinden, makkelijk besteld en snel geleverd. Helaas een klein probleempje met het product maar deze is snel en vriendelijk opgelost. Ging het overal maar zo goed.

Prima prijs

Duidelijke website met goede uitleg. Snelle levering.

De afspraak wordt goed nageleefd

Alles klopt zoals het moet zijn duim hoog hier voor .

Prima levering super instructies

Los van een prima levering vind ik de installatie instructies zeer duidelijk op de website.

super, snel, goed efficiënt, voor herhaling vatbaar

na veelvuldig afstruinenbij best dure bedrijven kwamen we bij jullie terecht en waren verbaasd van het assortiment en de prijzen,dus direct besteld .we kregen direct een e mail met onze bestelling ,en konden ons daardoor pakket volgen. na een correcte aflevering konden we meteen aan de slag en zijn nog steeds enthousiast, we zullen evt verdere aankopen direct bij jullie doen en jullie overal aanbevelen,dank jullie wel E. Baadjou

Zeer snelle levering.

Uitgebreid gamma van onderdelen , zodat keuze gemakkelijk is.

Prima geregeld

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Aanbevelingswaardig.

Snel, goed, vlgns belofte

Snelle levering en compleet

Gewoon hoe het moet zijn.

In één woord TOP

Snelle levering en afhandeling

Prima artikel met goede uitleg op de site

Het artikel goed op de site kunnen vinden snel besteld en vlug bezorgd kortom prima werk.

Top!!!

Super snelle levering, binnen 24 uur had ik de keukenschanieren binnen.

Zeer goede Leverangier

De bestellingen zijn zeer goed bevallen en bestel er zeker meer in de toekomst.

Een vlotte bestelling

In het weekend besteld, de eerste werkdag al in huis. Materialen van een goede kwaliteit en een mooie afwerking. Eenvoudig alles kunnen monteren.

Snel en kwalitatief goed beslag!

Genoeg keuze in verschillende prijsklassen en toepassingen. Snel geleverd Top!

Snel en correct

Materialen waren correct en snel geleverd

Super service!

Snel antwoord via email op gestelde vragen. Daarna levering op snelle wijze. Super!

Supersnel

Makkelijk producten vinden en daarnaast supersnelle levering via DPG

Had een bestelling geplaatst. Deze werd snel bezorgd. Spullen waren naar tevredenheid.

Prima shop, matige bezorgdienst

Twee sets lade-geleiders besteld. Vanwege de erg lage prijs waren mijn verwachtingen niet te hoog. Blijken na ontvangst van een zeer solide kwaliteit. Zeer tevreden dus. Zouden alleen een andere bezorg-dienst in de arm moeten nemen!

Correcte en vlotte bestelling. Snelle levering.

Voor het opbergen van mijn kruidenarsenaal heb ik een lade laten bijplaatsen door professionele keukenmeubelmakers . De ladegeleiders maakten een lawaai alsof er een trein passeerde. De plaatsers suggereerden om de rolletjes in te vetten. De lade kon ik niet voor 100% benutten. Met dank aan de website van Meubelbeslag Center heb ik de gepaste ladegeleiders bestelt. Mijn lade is nu 100% benutbaar en bij het openen geruisloos. Dankzij de filmpjes van Meubelbeslag Center was de installatie een koud kunstje. Ik ben zeer tevreden.

Prima goed - een aanrader!

Ik had nieuwe geleiders nodig voor de lade van een kastje. Ik ben helemaal niet technisch, maar door de duidelijk specificaties zo de juiste gevonden. Snel geleverd en tegen een goede prijs. Aanrader dus!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel