Snel bezorgd en kwalitatieve ladegeleiders

Ik was net iets te laat met mijn bestelling voor een volgende dag bezorging, maar dit maakte gelukkig niet uit. De producten zijn zeer degelijk voor de prijs. Bij de bouwmarkten had ik 2 keer zoveel betaalt.

Goede en snelle service

Snel geleverd en alles was goed

ok

goed materiaal , snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Alles perfect verlopen

Alles is perfect verlopen

fantastische service

Bestelling heb ik snel ontvangen. Helaas had ik een verkeerd type artikel ontvangen. Echter het juiste artikel werd direct toegestuurd, zonder gedoe. Zo hoort het!

Goede kwaliteit en snelle Service

Kwaliteit van het product is goed en het pakket was snel aangekomen

zeer tevreden

Het materiaal voldoet aan de eisen. Vriendelijke en deskundige service en uitleg aan de telefoon. Reden om vaker te bestellen.

Ik was op zoek naar mooi en degelijke scharnieren en kwam uit bij meubelbeslag Center. 4 scharnieren besteld, betaald en de volgende dag in huis. Scharnieren kwamen overeen met wat op de foto stond.

Het meubelbeslagcenter, daar kun je op bouwen!

De bestelling wordt gewoon zeer goed afgeleverd, precies zoals het hoort.

Levering ging heel vlot, geen opmerkingen

Geen opmerkingen

Helemaal goed, alles snel in huis

perfecte en snelle levering.

Een goed verzorgde en functionele website. Die het zoeken en kiezen erg makkelijk maakt. Ik had de bestelling snel en goed verpakt in huis.

juiste omschrijving en zeer snelle levering

zie boven

Goed en duidelijk op de hgte gehouden.

Artikel snel geleverd.

Super!!!!!!!

Heel rape levering. Bedankt doe zo voort.

Product is zoals beloofd , degelijk en gemakkelijk te installeren.

Goede levering

Alles top geregeld.

Problemen worden serieus en snel opgelost zonder gedoe. Super, ga zo door.

Makkelijk en een snelle levering, dat is wat je wil

Makkelijke webshop en een snelle levering

Snelle levering en goede serice

Zoals aangegeven op de site worden de producten ook geleverd. Zeer netjes verpakt en goed aangeboden . Zeker voor herhaling vatbaar

prima en snelle levering

De volgende dag in huis. Netjes verpakt

Met veel plezier zaken gedaan met Meubelbeslag

heldere informatie en vlot geleverd

de website geeft handige technische informatie en maatoveringen voor geleiderails.

Goede kwaliteit prijs verhouding en snelle service

Allereerst makkelijk te vinden als je gaat Googlen en op de site eenvoudig om je keuze te maken en dan zijn de prijzen ook nog heel aantrekkelijk.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel