Snel en betrouwbaar

een duidelijke site om te bestellen en veel mogelijkheden om te betalen

degelijk materiaal,goede en overzichtelijke website,goede prijs en redelijk snelle levering.Kan niet beter

de service is fantastisch

als de bestelling niet goed is, wordt het gelijk geregeld Mag je dingen terugsturen, krijg je weer nieuwe. Tineke Onneweer

Super snel

Super snel

Bestelling netjes verzorgd

Kwalitatief, snel en betaalbaar.

Ik bestel al vaker meubelbeslag zoals scharnierenden laderails. De kwaliteit is heel goed. De prijs is is perfect. En snelle levering.

Top geleverd!

Besteld en de.volgende dag geleverd. Prima prijs ook!

Probleempje met levering snel en goed opgelost

Een deel van mijn bestelling was niet geleverd. Dit hebben ze meteen opgelost. Als dit vaker gebeurd krijgen ze een lagere beoordeling maar nu vond ik het prima

zeer goed

bestelling voor 17h volgende dag verzonden = ok maar aankomst bij klant was 3 dagen later al bij al zeer tevreden

snel geleverd. matriaal geen beschadigingen op te merken

alles snel toe gekomen. matriaal niet beschadigd alsook de verpakking. meubelbeslag is zen geld wel waard. ben ook een hobby houtbewerker. en de meeste online winkels moete een fu..king BTW nummer hebben of ge kund er niets kopen. WURT... HAFEL.... om als voorbeeld te geven.

Snelle levering voldoet aan verwachting

Ruime keus

Groot assortiment meubel beslag tegen een concurrerende prijs

Een scharnier in een badkamermeubel was lam geworden. Meteen 4 stuks inboor scharnieren 26 mm. besteld tegen een voor mij onvoorstelbaar lage prijs. Kwamen heel snel en prima verpakt aan. Een aanrader dus.

Snelle en goede levering

Prima geregeld. Voldoet aan verwachting

Vriendelijke medewerkers

Zou de volgende keer zeker terug keren om bij hun spullen te bestellen

Super mooi spul weer wat nieuws ontdekt

Fijn om hier te zijn

Top,snelle levering

Besteld en dezelfde dag verzonden. Top.

zonder meer correct

geen problemen , ruime keuze en redelijke prijzen

Snel binnen

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Uitgebreid assortiment en vlotte levering.

Veelgestelde en zeer snel en zonder problemen bezorgd.

goede prijs, snel geleverd

goede prijs, snel geleverd

Perfectie past bij ons

En dat is wat ik altijd krijg bij Meubelbeagonline: perfectie, ik kan niet anders zeggen. Goed verpakt, snel verzonden administratie in orde: perfect.

Super ervaring !!

Super website, lekker overzichtelijk en volledig. Het bestellen en betalen ging net so snel dus voor iedereen een aanrader als ze meubelbeslag willen bestellen. Kan het alleen maar aanraden

Super service, snel geleverd

Veel keus en alles wordt snel geleverd.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel