Vlotte snelle levering van kwaliteitsmateriaal.

retour

het is heel erg jammer dat je zelf moet uitpuzzelen waar je het pakket kan brengen om te retourneren. het zou makkelijker zijn als er een retourlabel bij zou zitten. zodat het retourneren makkelijker gaat

Goede spullen voor een goede prijs.

Ladegeleiders voor een badkamer kastje besteld. Deze waren goed omschreven waardoor ik eenvoudig de juiste kon kiezen uit het ruime assortiment. Daarnaast was de prijs ook nog eens erg scherp. Levering was snel en netjes verpakt.

Topservice!

Alles duidelijk kunnen bestellen voor een prijs waar je nergens vind. Top kwaliteit en snelle levering !

Perfecte website en erg duidelijk

Prima website en snelle levering

Zeer leuk en met geduld (uitleg) geholpen

goede aankoop

goede prijs kwaliteit, snel geleverd tevreden!

Snelle bezorging!

Top goede bezorging,goed verpakt

Klantvriendelijk en vlotte en snelle service

Wij hadden ladegeleiders gekocht waarvan ééntje stuk was. Wanneer gemeld, werd er diezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd. Zeer snelle en vriendelijke klantenservice.

Omdat ik wat vragen had contact opgenomen via e-mail. Snel en prettig contact gevolgd door snelle levering. Blij met hetgeen ik ontvangen heb.

Snel, makkelijk

Snel en makkelijk

goed product voor redelijke prijs

Voor een tweede meubel de Groef ladegeleider 342mm - 17 x 10mm besteld. Snelle en correcte levering!

Ik kreeg de bestelling binnen de beloofde tijd, was keurig verpakt en we gaan er binnenkort mee aan de slag! Ziet er goed uit! Als ik nog eens wat nodig heb, ga ik hier zeker weer bestellen.

Best waar voor je geld

Voordelig, degelijk, snel verzonden

Top service en volgende dag in huis.

Snel bezorgd. Prima service.

Snel,goed en betaalbaar !

Ik ben DHZ-er en had ladegeleiders nodig. Voorheen kocht ik rolgeleiders wegens de prijs. Omdat de bestelde kogelgeleiders nauwelijks duurder waren heb ik deze genomen. Conclusie: deze zijn veel beter, makkelijker te monteren en ik had dit eerder moeten doen!

Alles volgens afspraak en op tijd geleverd.

Product met een goede prijs en van goede kwaliteit.

geweldige kwaliteit prijs verhouding

zeer goede kwaliteit

Mooie website en snel ontvangen

Ik realiseerde mij niet dat er zoveel verschillende soorten ladegeleiders bestonden. Uiteindelijk de verkeerde laten toesturen, maar het retouren zou in dit geval te veel gaan kosten.

Heb besteld wat ik hebben wou en perfect afgeleverd en correct

Wij zijn uitermate tevreden.

Wij zijn uitermate tevreden

Snel en perfecte leverimg

Fijne ervaring en snelle levering. Overzichtelijke website

Betrouwbaar en snelle service

Artikelen snel geleverd en keus genoeg voor een betaalbare prijs en goede kwaliteit

Super goed

Meerheide 62