Goed bedrijf en komt na wat ze beloven

Juiste beschrijving bij artikelen en correcte en snelle levering. In de toekomst zeker weer een bestelling wanneer nodig.

Snel verstuurd, product als gedacht.

Fijn dat er onderdelen te koop zijn voor nieuw of reparatie. De geleiderail die ik besteld heb past in de Philips airfryer. Vervelden dat zo iets basics kapot gaat, helemaal vervelend dat je geen reservedelen kan kopen bij Philips. Gelukkig pasten deze ladegeleiders een op een. Met de extra schroeven erbij alles weer gefixed, wel een aluminium buisje om in te schroeven toegevoegd. Zeker een adres om te onthouden als je zelf een beetje handig bent. Groet, Chris.

Goede levering

De ladegeleiders doet wat het belooft. Snel verzending.

conform afspraak op tijd de goederen geleverd.

snelle levering, eenvoudig bestellen

snelle levering, eenvoudig bestellen

zeer goed

bestelling als zodanig uitgevoerd en op tijd uitgeleverd

Goede klantenservice

Bestelling gedaan van 10 ladegeleiders incl schroeven. Alles van goede kwaliteit en voor scherpe prijs. Schroeven waren niet geleverd. Na 1 mail kreeg ik snel antwoord en de volgende dag zijn de schroeven nageleverd.

Ja heel fijn

Ik heb via internet besteld helaas paste schranier niet ben naar meubel beslag gereden ben er heel fijn geholpen helaas hebben ze de juiste maat niet die ik nodig heb binnen 2 dagen stond mijn geld weer op mijn rekening ben een heel te vrede vrouw na hoe ik geholpen ben geworden

Snelle levering. Kwaliteit.

Zeer vlotte afwikkeling van de bestelling.

De bestelde ladegeleiders pasten niet. De afwikkeling van de retourgezonden artikelen was perfect. De terugbetaling van het factuurbedrag geschiedde per opgaande.

Snelle levering van een topproduct tegen een scherpe prijs!

Snelle levering van een topproduct tegen een scherpe prijs!

Goede en snelle service

Ik had verkeerde onderdelen besteld en stuurde een daar een mail over of er ook andere scharnieren geleverd konden worden. De volgende dag had ik een mail terug met duidelijke antwoorden over de stappen hoe te retouneren en nieuwe te bestellen.

goede telefonische support, snelle levering en goede prijs

Ik moest een oude schuifrail vervangen maar wist niet welke te kiezen. Via telefoon de juiste instructies ontvangen. 's middags besteld en de volgende morgen al hier aan de deur in Belgie! De prijs was ook ok

Spullen op zaterdag besteld, dinsdag morgen geleverd. Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling

Snelle levering en niet duur

De volgende dag al geleverd, netjes verpakt en zeker niet duur

Snel, goed en goedkoop. Kan niet beter.

De website is overzichtelijk. De bestelde artikelen voldeden volledig aan de omschrijving. De bestelling werd de volgende dag keurig afgeleverd. Met name de geleiderail voor de laden zijn scherp geprijsd. Nergens goedkoper kunnen vinden en toch een goede kwaliteit.

Mijn ervaring is positief.

Alles is prima verpakt en bezorgt. Ik ben steeds netjes op de hoogte gehouden over de staat van de bestelling en bezorging. Dit is allemaal prima in orde. Waar ik nog wel wat winst te behalen is hoe de website in elkaar zit. Veel is echt wel duidelijk en de afbeeldingen prima. Alleen zou ik graag wat meer informatie gewild hebben over de bevestiging van de materialen. Vooral een afbeelding hoe het eruit ziet als het bevestigd is vanuit verschillende hoeken. Voor de rest ziet alles er goed uit, dus ga zo door.

Snelle en correcte levering

Duidelijke site. Veel keuze. Snelle en correcte service.

Goede snelle service

Ben zeer tevreden over de snelle goede service en het goed verpakken van het pakketje.... ik zal hier zeker vaker iets bestellen

Snel en goed afgeleverd

Snelle levering , na blijkt verkeerde onderdelen te hebben besteld netjes geholpen aan de telefoon en het goede onderdeel uitgezocht en besteld , De retour is ook snel en netjes behandeld

Goede ervaring, zeer vlotte levering, prima kwaliteit, TOP!

Goede ervaring, zeer vlotte levering, prima kwaliteit, TOP!

Snelle en zorgvuldig geleverd

Supersnel en correcte levering

zeer vlot en zeer goeie prijs/kwaliteit

zeer vlotte verzending, heel tevereden over de kwaliteit

Meerheide 62

5521 DZ Eersel