zeer vlot en zeer goeie prijs/kwaliteit

zeer vlotte verzending, heel tevereden over de kwaliteit

Vraag gesteld via de site snel antwoord ontvangen en juiste product ook, prima

Prima dienstverlening en product

In één woord geweldig

Zal zeker wederom bestellen als ik wat nodig heb , en ook andere mensen jullie aanbevelen . Thanks

Goede ervaring!!

Goede ervaring, snelle levering en prima kwaliteit/prijsverhouding. Ik zal het zeker aanbevelen aan vrienden en familie!

Binnen 20 uur had ik het bestelde binnen, super!

Snelle en perfecte levering voor een prettige prijs.

Zeer servicegericht

Goede prijs-kwaliteitverhouding, mooie producten zeer servicegericht, goede advisering en prima meedenken met het oplossen van technische vragen over het product. Wij zullen hier zeker vaker bestellen.

Makkelijk en snel mijn artikelen besteld

Goed, snel en voordelig

...

Top product en zeer snel geleverd!

Ik had deze scharnieren eerst via een andere site besteld en deze hadden maar 1 scharnier ipv 2 geleverd. Daarna exact dezelfde scharnieren bij deze site besteld en deze op tijd en tegen degelijke prijs toegekregen. Zeer tevreden van deze service!

Blij met mijn bestelling

Ik was op zoek naar iets voor een klein laatje te maken. En gelukkig zoiets handigs en goed afgewerkte onderdelen gevonden op jullie site. Ook niet te duur, snelle nette levering. Top!

Niet goed

RVS 2 huisnummers besteld, cijfers zijn niet dezelfde grootte!! Niet mooi.

Premium kwaliteit voor budget prijs.

Geleiders van 800mm - 45kg besteld. Hele mooie set met goede prestaties voor minder dan twee tientjes! Wat wil je nog meer.

Zoals het hoort

Het was een kleine bestelling. Website was duidelijk, alles binnen een dag bezorgd. Netjes verpakt, zonder overdreven veel verpakkingsmateriaal. Zo zou het altijd moeten gaan.

ook service als het fout gaat

Een winkel kan zich pas bewijzen als er echt iets gevraagd wordt. In mijn geval een pakket dat beschadigd aankomt en een ladegeleider die het niet meer doet. Een mailtje met een foto was voldoende om direct een vervangende geleider te krijgen. Dat is prima service.

Snel

Snel geleverd, kleine tip, het had in bubbel enveloppe als brievenbus post verstuurd kunnen worden. Ze zijn te groot, maar terugsturen is mij te duur, jammer....

De onderdelen die ik nodig heb, heb ik snel gevonden. Alles is vervolgens snel en correct geleverd.

Super snelle levering

Had de materialen snel nodig was allemaal super snel geregeld

Zeer snelle levering en aankondiging

Heb bij meubelbeslagcenter meubel schanieren besteld. Voor deze prijs had ik niet zo'n goede kwalitatieve scharnieren verwacht en ook nog zo snel geleverd.!!!

Producten waren precies zoals omschreven, makkelijk te monteren en het werkt perfect

Goed product en snelle levering.

Goed op de hoogte gehouden en goede prijs.

Super,en snelle levering prima service ook met retouren

Groot assortiment,snelle levering en service is top ook met retouren geen probleem

correct en zeer klantvriendelijk

Een product dat door mij verkeerd was besteld mocht ook na openen verpakking toch gewoon retour

Snelle levering, en super service als iets opgelost moet worden

X

Duidelijk en snel.

Product eenvoudig te vinden en snel geleverd voor een goeie prijs. Top!

Alles oké.

Goed geen problemen.