Word snel geleverd duidelijke communicatie.

Kwalitatief een uitstekend product

Paumellescharnier gezocht en gevonden, kwalitatief hoogwaardig, kon ik in gewenste kwaliteit en maat elders niet vinden. Erg tevreden. Prijs was OK, dat ik voor twee scharniertjes gewoon verzendkosten betaal is niet meer dan logisch. Vlot verstuurd, goed verpakt, prima al met al.

Bestelde artikelen juist en snel geleverd

prima service

Alhoewel mijn bestelling in eerste instantie niet correct was en een mank had werd dat na een mail direct gecorrigeerd en opnieuw verstuurd. Vriendelijke afhandeling. Goede service.

Zeer goede service

Ik had een probleem met de levering die niet was aangekomen en meubelbeslag center heeft dit zo snel mogelijk opgelost, top service

Teleurstelling

De scharnieren waren verroest … Ik dacht dat ik bestelde bij meubelbeslagonline.nl Daar heb ik al dikwijls besteld en was altijd tevreden . Meubelbeslagcenter.nl is echter HELEMAAL iets anders . Niet tevreden .

Mooi assortiment

Snelle zoekfunctie en voldoende specificaties

Uiterst tevreden

Geen enkele negatieve opmerking.

Prima levering

Netjes en snel

Supersnelle levering

Goede service.Snelle levering.

Precies wat ik zocht

De oude la geleider en de nieuwe waren precies het zelfde. Dus de montage was vrij gemakkelijk.

Productinfo niet specifiek genoeg

Deurvastzetter besteld. Echter paste deze niet omdat de maten die werden meegegeven enkel sloegen op de bevestigingsplaat en niet op hoever het pootje uitklapt. Jammer, want buiten de leveringskosten zijn ook de kosten voor het terugsturen voor de klant.

Duidelijke omschrijving, snel geleverd

Duidelijke omschrijving, snel geleverd

Conform en snelle levering

Wat is verwachte heb ik ook ontvangen, perfecte service en ook het gekochte product naar wens

Snel en goed afgeleverd

Mooi spul

Mooi degelijk materiaal geleverd

Doet wat je verwacht

Snelle levering! Helaas had ik zelf een fout gemaakt waardoor ik toch een ander product nodig had. Retour is snel afgehandeld en nieuwe bestelling was weer netjes de volgende dag binnen.

snel en correcte prijs

snelle orderafhandeling en correcte prijs. enige minpuntje - redelijk beperkt assortiment dus ik moest ook nog elders wat spullen bestellen

Snelle levering, netjes verpakt en duidelijke informatie voor en na de bestelling. En natuurlijk voldoen de producten naar wens!

Fijn bedrijf

Netjes op tijd geleverd en een prima communicatie via de mail. Top

Alles top.

Vriendelijke en behulpzame mensen.bedankt voor de service.

Bestelde producten snel geleverd

Na ontvangst van product zat er een te weinig in en na een telefoontje was het opgelost.. prima .

De prachtige scharnieren werden heel snel geleverd

Ik ben zelf een kast aan het bouwen en ik wil er graag zwarte scharnieren op die een mooie vorm hebben. Na een tijdje gezocht te hebben op internet, vond ik de website van meubelbeslag center. Het was een duidelijke website en al heel snel vond ik de perfecte scharnieren. Die heb ik dan ook gekocht. Ze werden heel snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel