Vlotte en correcte service

Er is een ruime keuze aan verschillende artikelen met een correcte prijs! Heel blij met mijn aankoop en de service.

Top qua materiaal en keuze

Snelle levering van het beslag. Bij deze online winkel moet u zijn voor al uw wensen en ideeen

Duidelijk site

Ik vindt jullie site echt wel top alles is duidelijk en jullie zijn verder goed bereikbaar het enige min puntje was de verzending wat jullie uit handen hebben gegeven aan dpd jammer genoeg is hun service niet zo snel als die van jullie

mooi deurbeslag met zeer slechte bijgeleverde schroeven.

Levering was snel. Op een vraag over het product werd ook zeer snel geantwoord. Probleem was de bijgeleverde schroeven. 4 schroeven braken af in het hout. Denk dat de bijgeleverde schroeven van een aluminium legering zijn, veel te zacht. Een schroef draaide ik eruit en deze brak ook halverwege. Jammer deurbeslag is mooi, zit nu met een groot probleem hoe nieuwe schroeven in de deur te krijgen, met de afgebroken helft in de deur. mvgr. Eduard

Topper!

Goed spul !

heel goed 10

Ik zo aan mijn vrienden aanbevelen voor daar te bestellen

Duidelijke omschrijving en snel geleverd.

Prima inbouwtekeningen /uitleg.

Goed.

Op zich prima. Makkelijk bestellen en betalen. Bevestiging per mail per omgaande. Alleen de mails over de bezorging kunnen beter. Een paar keer een mail gehad hierover zowel van Meubelbeslag Center als van DPD, maar bleek onmogelijk de zending te volgen. Wel weer een laatste mail met de bezorgtijd, die prima klopte. Goede ervaring, maar mails over levertijd en bezorging kunnen beter.

prima geregeld

top

goede uitleg over de gasveer die ik bij jullie heb bestelt

Makkelijk mijn product uitzoeken, probleemloos bestellen en super snelle levering.

Prima product en goede service

Snelle levering, duidelijk wat je krijgt voor lage prijs.

goed advies

ik wilde een grotere maat voor mijn lades, advies gekregen mbt wat ik wilde tegen redelijke prijs, enige min puntje. geen advies gekregen qua hoeveelheid schroefjes on de geleiders vast te maken. anders was het een 10 geweest.

Ik ben héél tevreden over de levering

Materiaal goed verpakt aangekomen!

Prima kwaliteit en snel geleverd

Ladegeleider van 1m besteld en snel geleverd. Prima!

een top "geleide" afhandeling

Had mijn ladegeleiders voor 15:00u besteld en inderdaad zoals beloofd werden ze de dag nadien geleverd. Mijn schuif rolde dezelfde dag volledig open! Als alles perfect gaat is het leven toch mooi;)

Snelle levering!!

Precies de spullen die we nodig hadden en lekker snel geleverd!!

Geweldig product

Dit zijn precies de geleiders die ik zocht

goed service

Bestelling op tijd geleverd

zeer goed

zeer goed

Bestelling is vlot afgehandeld/geleverd

Overzichtelijke website, had een gasdrukveer nodig. De goeie snel gevonden.

Vlot en correct

Vlot en correct

Héél snel geleverd.

In maart bij de keukencentrum besteld waar ik ooit de keuken gekocht heb. Maar 28 juni nog niet binnen. Dus online maar bij keukenbeslag besteld. 2 dagen later in huis. Toi toi toi

Uitstekende snelle levering

Gekregen wat ik besteld had en nog snel ook.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel