goede prijs / kwaliteit snelle levering

Snelle levering en goede service bij ontbrekend artikel

Bij levering bleek een deel van de bestelde artikelen niet meegeleverd. Deze werden na mailcontact binnen 1 dag alsnog aangeleverd.

goede producten voor een goede prijs vlot geleverd

goede producten die elders veel duurder zijn, veel keuze en vlot geleverd

Snel, juist en goede prijs kwaliteit.

Snel, juist en goede prijs kwaliteit.

Mijn ervaring is positief

Het product werd snel en volgens afspraak geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Ik heb lade-geleiders besteld, deze gevonden op de site van Meubelbeslag Center . Ze zijn precies wat ik verwacht had en nog voor een zeer scherpe prijs. Ze zijn keurig bezorgd en netjes verpakt . Zeker een aanrader om daar spullen te bestellen. Zeker een aanrader. Wouter

Prima en snelle service

Op zaterdagmiddag de bestelling geplaatst en dinsdagmorgen de komplete levering ontvangen. Alles perfect!

snel & wel

keurig materiaal,goed verpakt,snel geleverd.

Prima product, snelle levering

Goed omschreven product, snel geleverd en prima kwaliteit

Zeer vlotte service

Goed, vlot

Tevreden met het volledige proces

Ik had rolgeleiders nodig en vond op jullie site de geschikte afmeting en kleur naar mijn zin. Was ook redelijk van prijs. Dus kon niet klagen. Ik bestelde 2 setjes Na 15u, dus levering 2 dagen later zoals er op de site stond. Wat ook werkelijk zo was. De goederen waren goed verpakt en er was geen schade aan de goederen. Want ik toch een goed pluspunt vind. Ik ben van plan om een klerenkast te maken. En heb al verschillende dingen gezien die ik nodig heb. Dus ik bestel zeker nog bij jullie. Mvg Mathias

Snelle levering en goed betaalbaar. Zeer tevreden

Plezierig

Geweldig snel ontvangen en zeer goede service

Voor het eerst besteld bij het bedrijf Meubelbeslag center en zonder moeite binnen een dag geleverd..... Super bedankt voor de goede snelle service van uw zijde . groet, Hans van Gaalen

Snel en geleverd zoals verwacht voor een goede prijs.

Snel kunnen bestellen en snel geleverd zoals verwacht voor een goede prijs.

Top service!

Uitstekend door Angelique geholpen bij het vinden van de juiste koppeling voor een lade. Daarna snelle verzending, zodat koppeling snel vervangen kon worden. Heel blij mee.

Snelle levering van een zeldzaam product

Ik ban lang op zoek geweest naar een binnenliggend potscharnier met een pot diameter van 26mm. Was toch niet makkelijk om te vinden op het internet met voldoende informatie over de afmetingen. Gelukkig heb ik deze kunnen vinden via deze site! Goede omschrijving en veel product keuze.

prima materiaal, netjes verpakt

Er ging iets mis met de levering bij een depot in de buurt maar kreeg keurig een mailtje van het bedrijf of ze de bestelling ergens anders mochten leveren. Ik heb toen m'n thuisadres gegeven en de volgende dag was de bestelling er.

snelle levering, ecact wat ik benodigte.

heel goed.

Ruime keuze, volgende dag bezorgd.

set stevige laderails nodig i.v.m. gammele versleten set v.d. Gamma. Uit de ruime keuze een set solide kogelgelagerde rails besteld die nu weer soepel de zware lade in onze kampeerbus laat uitschuiven.

vlug en een correcte behandeling

klein foutje bij het opgestuurde item maar een verbazend correcte rechtzetting in 2 dagen

Top service met een snelle levering

Goed spul en snel bezorgd

Snelle service en geleverd wat ik had besteld. Met een heldere gebruiksaanwijzingen en extra’s. Stevig verpakt.

Correcte levering en goede informatie op website

Ik ben tevreden over de levering en het geleverde product.

snell en als omschreven

alles als omschreven, zoeken op de site zou iets makkelijker gemaakt kunnen worden.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel