Snel en goed verpakt. Kwaliteit artikel

Kwaliteit voor een schappelijke prijs

geheell volgens verwachting

Mijn bestelling werd snel geleverd en is overeenkomstig mijn verwachtingen. Meubelbeslagcenter heeft een goede productenrange en ik verwacht zelf nog vaker van deze leverancier gebruik te maken.

1 dag later bezorgd dan toegezegd

Op tijd geleverd en goede werking en omschrijving

Levering op tijd Werking en omschrijving goed

goede kwaliteit en snel geleverd!

kledingroede was precies zoals afgebeeld op de site en paste perfect bij eindstukken. helemaal top!

Gemakkelijk en zeer snel en nuog goedkoop ook ook

Alles was prima lang gezocht naar deze artikelen maar deze paste perfect. Site zeker aan te raden.

Eenvoudige snelle service

Ladegeleiders besteld binnen 2 dagen was het netjes verpakt binnen

Mooie kwaliteit voor een goede prijs, en netjes geleverd.

Snel geleverd wat besteld is.

Service goed kwaliteit top

Idem

Supersnel en correct, tegen een goede prijs

Zeer snelle en correcte levering van de bestelde goederen. Alles tegen een zeer goede prijs.

alles snel en juist geleverd.

Nadat ik eerder bij een bouwmarkt de verkeerde scharnieren had meegekregen, defecte oude scharnier laten zien, ja, dit is echt het goede alternatief !!! Maar niet heus, schroefgaten op de verkeerde plek. Op internet uitgekomen bij Meubelbeslag Center, hier duidelijke voorbeelden en afmetingen mijn gewenste scharnier snel gevonden en besteld. Keurig op de juiste dag binnen. En direct gemonteerd

Top, snelle levering, mooi op maat gemaakt

Top! Snelle levering mooi op maat gemaakt.

Juiste artikel, goede maat, snel geleverd, wat wil je nog meer

Goede en snelle service, overzichtelijke website, betrouwbare weergave van producten

Vlot, snel, betrouwbaar!

Alles netjes op tijd geleverd

Alles netjes op tijd geleverd

5 dagen wachten

Na bestellen en betalen 5 dagen moeten wachten. Zaterdag besteld en donderdag pas geleverd. Pakket zou bij DPD liggen maar daar steeds een foutmelding van ontvangen. Na telefonisch contact met meubelbeslag centrum hebben zij contact opgenomen met DPD. Daarna werd het de volgende dag bezorgd. Niets mis met meubelbeslag centrum maar DPD is een lachertje

eenvoudige bestelprocedure snelle levering gewoon top

eenvoudige bestelprocedure snelle levering gewoon top

slechte afhandeling

bestel op advies van hun lade geleiders voor bepaalt doel blijk niet te werken doordat rotzooi er uit valt beschadigt geleider terug gestuurd , zeggen ze dat verkeerd behandelt heb ,ik raad niemand aan

Snel en goedkoop

Snel geleverd voor een goede prijs. Als ik weer wat moet bestellen zal ik eerst bij meubelbeslag bekijken.

Prima sevice

Snel, goede informatie

Goede informatie op de site, goed geïnformeerd tijdens de verzendig. Kwalitatief goede ladegeleiders zeker voor deze prijs

Tevreden

Tevreden over het geleverde product. Voldoet aan de verwachtingen. Foutieve bestelling werd na telefonisch contact ook direct rechtgezet door de klantendienst. Waarvoor dank!

Goed product en snelle levering

Mooie roede voor de garderobe besteld. Erg tevreden over

Helemaal goed

Ik raad het iedereen aan om hier je spullen om te klussen te bestellen!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel