Super snelle service

Op de website duidelijk omschreven welke scharnieren (keukenkast) wat doen. Zo kan je de juiste heel makkelijk kiezen.

Prima producten, relatief dure verzending

Beslag van prima kwaliteit voor een goede prijs. Verzendkosten in verhouding erg hoog. Werd in brievenbus pakketje verstuurd, terwijl ik deze kosten niet betaald heb

Top product.

Boven verwachting

Goede zoek en vindopties en buitengewoon snel geleverd.

Voldaan aan alle verwachtingen

Netjes verpakt, snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle en correcte levering!

Goed product, goede prijs, vlotte levering.

Goed product, goede prijs, vlotte levering.

goed materiaal

Vlot, duidelijk, vriendelijk en snel.

Bij een prijsaanvraag krijg je snel een duidelijk opgestelde offerte. Ook de levering gaat zeer vlot. De webshop is ook eenvoudig in gebruik maar bestellingen via mail lopen even vlot.

Goede producten en supersnelle levering !

Goede ladegeleiders

Snelle levering goede kwaliteit ladegeleiders heavy duty

Overzichtelijk

Ik was op zoek naar geleiders. Jullie website is heel erg duidelijk en voorzien van een technische fiche. Naast jullie (goedkopere) prijs steken jullie er ook qua kwaliteit met kop en schouders bovenuit!

Goede snelle levering

Super, een fout van mij werd gewoon opgelost

Snel antwoord op vragen en een verkeerd besteld item kon probleemloos geruild worden. Erg fijn om zien mee te doen.

Niet duidelijke omschrijving & technische tekeningen

Helaas was de technische tekening niet duidelijk, waardoor niet overeen kwamen met wat ik zocht. De retour was heel omslachtig helaas. Ik zal hier nooit meer bestellen

Het materiaal is steeds van hoge kwaliteit en de leveringen stipt op tijd

zeer degelijke en goede spullen

zeer degelijke en goede spullen voor relatief weinig geld. Vandaag besteld, overmorgen in huis.

Goed materiaal en snel correct geleverd..

Na mijn bestelling van Scharnieren, een snelle en correcte levering van prima meubelbeslag.

Prima, duidelijke site, prima prijzen

Ik heb gekregen wat ik besteld heb en prima optijd. Kwaliteit is goed. een duidelijke site.

Snelle levering van scharnieren

Mooi materiaal, mijn kastdeurtjes sluiten weer normaal.

Fijne website, snelle afhandeling en keurig verpakt incl schroeven en gebruiksaanwijzing

Nadat de ladegeleiders van mijn dochter haar commode waren gecrashed, heb ik nieuwe besteld. Ze waren snel besteld en had ze ook snel in huis. Keurig verpakt inclusief schroeven en een gebruiksaanwijzing. Omdat de andere lade ook slechter begint te lopen, heb ik er gelijk nog twee besteld.

Goede prijzen, snelle levering

Goede prijzen, snelle levering

Product voldoet aan mijn verwachting, en een leuke prijs.

Geleverd zoals afgesproken

Mail verstuurd of de ladgeleiders (16 paar) op stock waren na een paar uur de bevestigig gekregen. Ze dadelijk besteld en twee dagen later waren ze geleverd.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel