precies wat ik zocht eenvoudig te plaatsen voldoet perfect

heb deze besteld ter vervanging van defecte lades voor kookpotten deze voldoen perfect en lopen ligt. plaatsen ging zeer vlot, zonder problemen

Snelle en duidelijke service

Slechts een half puntje eraf omwille van de levering die één dag later kwam dan werd aangegeven. Niet dat dit erg was hoor.

Kreeg wat ik verwachtte. Kom zeker nog eens terug.

Lekkere snelle levering

Zo moet het. Ze doen wat ze zeggen!!

Prima webwinkel, matig product

Op de webwinkel en afhandeling niks aan te merken. Ladegeleiders lijken ook prima. Kastdeurscharnieren zijn bespottelijk. Ja, ik weet dat ze goedkoop zijn, maar enige kwaliteitscontrole zou op z'n plek zijn. Van de twaalf stuks waren er slechts twee die géén montageplaat hadden die zo krom als een hoepel was. De rest kon ik eerst tussen de bankschroef recht gaan kietelen met een hamer. Eigen schuld, had ik maar niet moeten cheapskaten op de scharnieren, maar desalniettemin niet aan te bevelen.

Duidelijke site, snelle levering

3 setjes ladegeleiders en wat scharnieren besteld. Snel binnen. Ladegeleiders al gemonteerd. Stevig en goed werkend.

Degelijk materiaal, goede prijzen

Ik vond snel wat ik nodig had, duidelijke website, alles goed gedocumenteerd. En na twee dagen thuis ontvangen, goed verpakt, geen beschadigingen. Top!

Afspraak goed na gekomen

Snel bezorgd

Alles prima en snel bezorgd

Bestelling/levering top

alles geleverd zoals gewenst en gevraagd

Keurig geleverd en snel

Ik zal jullie aanraden bij andere

Reële prijs voor product

Snelle levering, netjes verpakt.

Goede snelle service

Retourzending binnen een week afgehandeld. Hulde!

Snelle en correcte levering

Topkwaliteit en goede en snelle levering

Super snelle levering

Zeer snelle levering. Lage prijzen.

goed spul en snelle levering

snel,goed en ruime keus

Kwaliteit en betaalbaar!

Goede spullen voor een scherpe prijs, vlotte en correcte levering. Een voorbeeld voor vele andere (web)winkels.

Echt een top bedrijf goeie prijs en snelle levering!

goede levering

correcte levering

Prima levering, naar verwachting

heel tevreden

bestelling is heel vlot verlopen , levering was heel rap en lateriaal voldoet aan de verwachtingen !!

zeer snelle en betrouwbare levering

De bestelling werd goed afgehandeld en netjes geleverd door DPD.

Vlotte levering Goed spul lijkt me

Meerheide 62

5521 DZ Eersel