Excellent company

Goed materiaal, mooie kwaliteit goed geprijsd

Tevreden klant

Ik heb geen klachten gehad tijdens het proces om de klacht bij mijn klant op te kunnen lossen.

Niets ontvangen

Ik heb betaald maar niets ontvangen.

Levertijd niet zoals op de website

Er word aangegeven dat binnen een dag geleverd word. Dit is werkelijkheid niet het geval.

Prima service.

Mijn bestelling is vlot afgehandeld en geleverd maar helaas was niet de goede maat geleverd maar dit is met 2 mailtjes prima opgelost door de klantenservice.

Snelle levering en duidelijke instructies

Scherp geprijsd. Door de diversiteit aan producten heb ik goed kunnen bekijken wat ik daadwerkelijk nodig had.

Overzichtelijke website, snelle levering.

Zoeken op de website is overzichtelijk met en de producten zijn voorzien van een goede productbeschrijving. Levertijd was vlot.

Prima service!

Alles wat beloofd word word waar gemaakt!

Voordelig, en super snel geleverd

Perfecte kwaliteit en super snel geleverd

Goede prijs kwaliteit, snelle verzending. Verbeterpunt: Aantal e-mails die verstuurd worden voor één bestelling = 5 exclusief die van de verzendpartij.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Snel en nette prijs

Voor herhaling vatbaar

Snelle en goede levering

Goed produkt geleverd.

Snel, correct, goeie prijs

Duidelijke website, eenvoudig zoeken, goeie uitleg. Snelle levering. Uitstekende service.

Duidelijke site

Snelle levering duidelijke site

Goed!

Snel ontvangen, mooi deur beslag! Goede prijzen

Snelle levering. Goede kwaliteit

Duidelijke website met veel informatie over kracht en afmetingen. Snelle levering in goede verpakking en alles ziet we hetzelfde uit als op de foto. Zeker aan the raden.

Buitengewoon correct en snel

Ik zocht naar een magneet sluiting voor antieke kast. Vond de website die heel toegankelijk en helder is. Bestelde wat ik nodig had. Ontving bijna per omgaande bericht over bestelling en verzending. Volgende dag in huis. Super. Kan niet beter.

Super!!!

Besteld-betaald-snelle levering. Alles was goed. Super ga zo door.

Zoals beschreven op hun website. Op tijd aan de juiste prijs!

Voldeed aan de afspraken

vlotte levering

lang gezocht , toch een mooi product gevonden ,wat voldoet aan mijn eisen. bedankt.

Meubelbeslag center doet wat wordt gevraagd.

Snelle levering, goede prijs. Goed geregeld door meubelbeslag center.

Betrouwbare service

Gewoon zeer goed en correcte behandeling. Kan ik iedereen aan bevelen. Zeer belangrijk, betrouwbaarheid.

Groot assortiment en snelle service

Op deze site vind ik precies de geleiders die ik zocht. Ook even gecheckt op trustpilot en meubelbeslag center kreeg goede beoordelingen dus dat zat al snor. Mijn bestelling werd ook snel geleverd. Prima ervaring!

Meerheide 62

5521 DZ Eersel