Zeer nette, vertrouwde ervaring met dit bedrijf.

Mooie nette scharnieren en ladegeleiders besteld. Werdt netjes op de hoogte gehouden over bestelling en bezorging. Na een probleem met 1 scharnier werd ook dit weer netjes afgehandeld.

Prima zaak! Sluit de gamma maar ;-))

Snel betaalbaar en een prima product, ik zal zeker hier weer bestellen!!

Duidelijke informatie en complete voorraad

Snelle verzending, fijne communicatie, snelle reactie op vraag klantenservice en een overload aan onderdelen op voorraad. Heel prettig winkelen dus!

super, snel ,goed en niet duur

Snel en correct verzonden, duidelijke website

Makkelijk bestellen an benodigde spullen, vlotte levering en goede kwaliteit.

Men doet wat men beloofd en leveren een goed product. Van mij een 9+. P.s. ik geef nooit een 10; niemand is perfect.

Snelle sevice

Geen flauwekul. Uitstekend bedrijf

Eenvoudig een keus kunnen maken. Betalen ging soepel en de levering was snel.

PRIMA

SNELLE LEVERING

Snelle levering van een stukje kwaliteit

Snelle levering. Goed verpakt

Leveren met DPD is zeer traag

DPD is echt een tweede rangs verzendmethode. Op je website zetten dat het de volgende dag binnen is (idd dezelfde dag versturen, donderdag) en dan op maandag nog niet binnen is niet meer van deze tijd. Stap over op PostNL of DHL. Dan kan je als webshop ook je woord nakomen.

Snel en conform verzoek

Snelle en eenvoudige webshop met meer dan voldoende aanbod

Top...

super snelle en correcte service !

duidelijke site

Goed geregeld

Mijn ervaring is goed En goede spullen Zeer tevreden

Snel

Snel en goed geleverd

Mooi optijd geleverd en werkt goed!!

Snel geleverd!!

Het bedrijf perfect, maar koeriers dienst drama

Het is jammer dat bedrijven met dpd werken, steeds drama met dat bedrijf ik heb ze echt nodig wat ik besteld heb jullie verzenden snel, complimenten Maar heb het nog steeds niet in huis, ze zeggen dat ze geweest zijn maar we zijn heel de dag thuis gebleven ivm het pakket

Mooie kwaliteit en op maat

De roede was netjes op maat en van goede kwaliteit. Snel geleverd! Klantenservice heeft mijn aanpassing verzoek goed verwerkt.

behulpzaam en goed

Het goede product snel geleverd.

Levering volgens afspraak

Snel en volgens opdracht geleverd

Prijs kwaliteit verhouding goed, binnen een dag geleverd. Erg tevreden met de bestelling en service

Zorgeloos betrouwbaar

Bestelling nauwkeurig uitgevoerd

goed geregeld

op tijd geleverd en keurig afgeleverd

Heel goed correct en snel geleverd

Heel snelle levering en goed en stevige geleiders

Meerheide 62

5521 DZ Eersel