Positief

steviger dan ik had verwacht

Zeer goed gesorteerde webshop, met een perfecte service!

Zeer veel keus met duidelijke beschrijving en technische tekeningen. Zeer handige tips en bovenal snelle levering!

Goed spul, snel geleverd, top !

Goed spul, snel geleverd, top

Snelle levering en goede kwaliteit producten voor een fijne prijs! Helemaal tevreden mee.

Heel positief!

Een snelle levering, scherpe prijs voor prima kwaliteit!

Ontzettend goed geholpen

Ik heb ontzettend tevreden en erg goed geholpen bij het selecteren van het juiste product. Ook was er een snelle levering en een lage prijs vergeleken met andere leveranciers.

Heel snel

Fijne website en echt supersnelle levering!!

Nette en snelle levering

Pakket werd binnen 24 uur netjes thuis geleverd. Product is zoals verwacht!

Redelijk

In de eerste instantie mega snel verwerkt en verstuurd echter ik zie dat het bij DPD de transporteur ergens in een opslag ligt en er heb het nog steeds niet binnen....

Prima. aan te bevelen.

Volgens afspraak optijd geleverd, geen poes pas.

Supersnel

Vlot en accuraat.aanbevelingswaardig.

Zeer snelle levering zeer fijne website alles erg overzichtelijk en goede uitleg

Snel bezorgd, prettige website en snel bezorgd. Geen aanmerkingen.

Zoals bovenstaand :)

Kan ik nog niet aangeven. Artikelen nog niet ontvangen

Bij voorgaande bestelling goed. Bij deze bestelling: Artikelen nog niet ontvangen ondanks melding in het orderoverzicht. Ook geen kaartje elders bezorgd gezien. Ook geen track - en trace code gezien. 000010944 24-04-2021 Peter Hermans € 175,35 Volledig Bekijk order Opnieuw bestellen

Een snelle en betrouwbare leverancier

Op een duidelijke website besteld en binnen de norm geleverd.

Snelle en correcte levering

Snel en correct geleverd van de bestelde goederen

De bestelling snel en goed uitgevoerd

Mijn bestelling snel ontvangen. Pakket door de verzender beschadigd en daardoor incompleet bezorgd. Na melding direct de volgende dag het ontbreken deel zorgen commentaar en kosten nagezonden.

Het was snel geregeld

Lekker snel, snelle verzending

Producten goed en snel geleverd

Producten zijn netjes en snel geleverd

Kastmagneetjes besteld. Zaten zelfs schroefjes bij. Snelle verzending

Zeer vlotte levering en goed verpakt artikelen van goede kwaliteit prima firma .

Snelle reactie en heel correct.

Snelle levering, top producten!

Alleen maar positieve ervaring! - Snelle levering (1 werkdag) - Top producten van hoge kwaliteit - Zeer scherpe prijzen, heb het nergens goedkoper kunnen vinden - Netjes verpakt - Makkelijk te bestellen

Hoekstukken besteld en snel geleverd

Meerheide 62

5521 DZ Eersel