Prima verzorgd,goede communicatie

Goede communicatie, snel geholpen, geen problemen

snelle levering goede prijs

gekozen uit een groot assortiment, en een snelle levering voor een zeer nette prijs

Goede service, snelle levering

Prima service, snelle reactie en levering.zeer goede ladegeleiders.

Goed zaken mee te doen

Alles geleverd volgens afspraak

Kwam netjes aan, klopte met verwachting

Kwam netjes aan, klopte met verwachting

Zeer goede ervaring.

De geleiders die wij besteld hebben zijn heel solide en zeer snel geleverd. Omdat wij ze bestelden toen we ze eigenlijk al nodig hadden was het heel fijn dat we ze de volgende dag al aan het begin van de middag bezorgd kregen.

Keurig en snel geleverd

Goede en snelle levering, alles zoals gevraagd

Bezorging van dpd was waardeloos,ze stonden met de bus voor de deur en hebben niets bezorgd,ik moest het pakket bij een depot ophalen.Waarom???

Snelle levering en, duidelijke product info.

super.

Had nog een s-vhs bandje liggen waarvan ik niet wist wat er op stond. Gelukkig hadden hun een adapter van s-vhs naar vhs te koop. Snel geleverd en meteen in gebruik genomen. Batterij erin en bandje erin gedaan. Het klepje wou niet helemaal sluiten , wat ik opgelost heb door het pinnetje aan het deksel iets rond te vijlen aan beide zijden met een nagelvijltje , maar daar is de verkoper niet debet aan. Vol verwachting de adapter in de videorecorder gedaan en werkte super. Heb het bandje kunnen digitaliseren en ben in het bezit van veel mooie nostalgische beelden die we kunnen delen met betrokken personen en familie.

prima bezorging

Komen na wat ze beloven!

top, zeer goede en snelle service

duidelijke site, vriendelijk en snelle afhandeling

Op tijd geleverd, voldoet aan verwachting

Prima kwaliteit voor een schappelijke prijs

Zoals verwacht

Zoals verwacht

Snelle levering, goed contact

Ik ontving de ladegeleiders snel. Bij contact over foutief terugboeken kreeg ik snel contact.

Snelle levering en ook het retourneren verliep super.

Een klein foutje gehad in de bestelling maar super netjes opgelost! Toppers

mijn ervaring kan ik niet geven omdat de bestellingen niet op het afgesproken adres is aangekomen

Ik heb van alle 2 de bestellingen een bericht gehad dat ze geleverd zijn bij het uitlever depot bij Kadoshop 22 Molenstraat 1 5751LA Deurne (NL) maar volgens de man is er niks afgeleverd onder mijn naam nu krijg ik van een levering dat het niet gelukt is om het af te leven bij kadoshop 22 Eersel dat het pakket terug gestuurd word ik heb nooit iets af laten leveren in Eersel. ik weet dat het ligt aan de vervoerder maar daar heb ik geen nummer van en zo wel pakket 1 als pakket 2 ik weet niet war ze zijn dus als ze terug naar jullie verzonden worden ligt het niet aan mij dat ik ze niet opgehaald heb, misschien kunnen jullie helpen dat ik deze pakketjes alsnog krijg toegestuurd. groetjes P. van de Mortel

Snelle en vooral goede service!!

Duidelijke site, vlotte afhandeling, snelle levering tegen een goede prijs.

top

mooi product snel geleverd.

Snelle levering!

Snelle levering na bestelling.

Snelle en net levering

Zeer tevreden over mijn bestelling van de soft close scharnieren

Fijn bedrijf overzichtelijke website snelle levering en goede spullen

Veel keuze redelijk geprijsd

Wat ik had besteld is op tijd bezorgd. Ik kan het echter niet gebruiken voor het doel waarvoor het bestemd was.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel