Goed en snel zonder zorgen geleverd

Goede website , goed bedrijf en snel en zorgeloos geleverd. ga zo door Gert Kooijman.

Fijne webshop en goede levering

Een soepel verlopen aankoop. Duidelijke communicatie en easy levering. Top!

Super snelle levering. Product precies zoals omschreven

Mooi stevig product met een goede omschrijving om het te instaleren.

Snelle levering perfect verpakt. Product is exact gelijk aan omschrijving en degelijke kwaliteit

Voor een DIY klus was ik onder andere op zoek naar ladegeleiders die een gewicht van minstens 35 kg kunnen hebben. Deze gevonden en besteld. Product werd zeer vlot geleverd en was perfect verpakt. Geleiders lopen soepel en zijn van goede kwaliteit. Zeker een aanrader. Ik kom zeker terug om meer te bestellen

het juiste en snel geleverd!

het juiste en snel geleverd!

Geweldig!!

Ik had voor het maken van een meubeltje twee softclose lade geleiders besteld. Deze waren goed ingepakt en snel geleverd. De geleiders en lade verhogers zagen er super goed uit. De meegeleverde beschrijving is misschien wel een beetje te druk. Volgende keer bestel ik hier weer :)

Degelijke spullen en snelle levering

Bestelde items zijn van degelijk materiaal en snel geleverd

Duidelijke site en snel

Overzichtelijke site en na besteld te hebben werd het de volgende dag al geleverd dus top

Goed en snel geleverd

Volgende werkdag in huis

Top kwaliteit zeer tevreden

Top bedrijf en snel levering

Snel en goed

Presies als het op gegeven is

Goede prijs/ kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Roede en dragers besteld. Degelijk product, goede prijs.

Alles goed geregeld

Alles duidelijk en snelle levering.

Goede service en oplossing

Van een deel van mijn order was helaas het de verkeerde maat opgestuurd, maar na 1 mailtje snel en keurig opgelost !

Goede producten en top service

Snelle levering, goed product en fantasische service. Ik had per abuis een verkeerd artikel besteld en met 1 mail was alles geregeld en kreeg ik het bedrag binnen 1 dag gecrediteerd. Het juiste product (kapstok) werd snel geleverd.

Prima communicatie

In de bestelling bleek maar 1 Lift-Up scharnier set te zitten terwijl er 2 sets besteld waren. Na het email-bericht erover werd dit meteen hersteld en 2 dagen later had ik de andere set beginnen en kon meteen verder. Overigens een mooi product met interessante mogelijkheden. Professionele aanpak !

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Ben blij met deze aankoop.

Netjes verzorgd en verpakt. Mooie ladegeleiders , goede handleiding. Top gewoon;+)

Perfect service en goede kwaliteit!

Echt goed

Ik ben blij

Prima site en levering

Gezocht product snel gevonden. Ben benieuwd naar uitbreiding assortiment.

Super goed en snel

Snel en correct.

Snel geleverd, duidelijke communicatie en keurig verpakt.

Bestellen en klaar

Gewoon netjes geregeld straalt vertrouwen uit.

Meerheide 62

5521 DZ Eersel