Super aanbod ,duidelijk overzicht ,snelle levering

De artikelszijn duidelijk omschreven ,goede prijs kwaliteit ,ruim aanbod en snelle levering ,een aanrader

Duidelijke websitebezoek een snelle levering

Ik kon snel vinden wat ik zocht in het grote aanbod van materialen. De website is erg duidelijk, prijs / kwaliteit goed en werd snel geleverd. Echt een aanrader !!!

Kwaliteisproduct en vlotte levering op afgesproken tijd

Twee boekenbeugels geleverd gekregen tegen een redelijke prijs en van uitstekende kwaliteit en bovendien binnen een dag op toegezegde tijdstip ontvangen

Goeie hulp ondanks annulatie

Ik heb de bestelling geannuleerd omdat ik zelf verkeerd was, maar ondanks het annuleren toch zeer vlot geholpen. De bestelling werd zonder lastige vragen gewoon terug genomen en het geld terug gestort.

Ophang systeem voor keukenkastjes besteld Snelle levering, goede opvolging en communicatie. Echt aan te bevelen

Snelle goede levering

De bestelde gasdrukveer werd snel en goed geleverd. Inclusief beschrijving en montage materiaal. Werkt prima!

Precies gevonden wat ik nodig had.

Alle denkbare scharnieren die je maar wilt. Keuze in verschillende soorten prijs en kwaliteit. Ook bijzondere soorten die je niet 123in de bouwmarkt vind.

Prima product

Prima product goede prijs en snelle levering

snelle levering en goede kwaliteit produkt

super

Donderdagavond laat besteld, zaterdags in huis

Geweldig vlotte levering.

Goed en snel geleverd

Geleverde was goed en volledig

Snel en correct

Snelle levering van een goed product wat wil een mens nog meer

Super en snel

Goede gelijders, snel bezorgt

Wat een top bedrjf, bij de eerste levering ging fout door DPD bezorging, en meubelbeslagcenter.nl heeft dat die fout op zich gepakt en opnieuw opgestuurd. Super.

Très content du matériel reçu. Exactement ce que je cherchais.

Vraiment satisfait à 100%. Livraison rapide. Je recommanderai avec plaisir votre société autour de moi.

Veel keuze en snelle service tegen een goede prijs

Er staat een enorm aanbod klaar met duidelijke foto's. Kiezen is nog het moeilijkst. Dit alles tegen een zeer goede prijs en een snelle levering.

Uitstekende site en levering

De levering was super snel heel fijn als je met deadlines te maken hebt als zzper! Mvrgr Kees Hoogendam

Producten zijn prima!

Mooie producten gekregen! Het enige nadeel was dat DPD het voor elkaar kreeg het pakketje af te leveren op een heel ander adres. Maar na contact met de eigenaar is dat goed gekomen. Foutje kan gebeuren!

Duidelijke site, snelle levering.

Het zoeken op de site is makkelijk en duidelijk. Bestellen en betalen ging ook vlot. Snelle levering.

Snelle levering,correcte afhandeling.

Snel en correct

Breed aanbod voor een scherpe prijs

Nu al 2 keer besteld, en ben blij met beide keren. Genoeg te kiezen en prima prijzen.

Prima levering

Snel en goede kwaliteit

Zoals het moet

Goed verpakt, tijdig geleverd goed product

Zoals beloofd

Alle omschrijvingen ok het net kloppen. Ze leveren snel . Geen obstakels en geen misleidingen. Prima bedrijf

Meerheide 62

5521 DZ Eersel